Çubuklu öğrencilerden oyuncak kampanyası

Çubuklu öğrencilerden oyuncak kampanyası

Çubuk'ta bir ilkokulda, iki öğrenci tarafından kimsesizler yurdunda kalan çocuklara gönderilmek üzere oyuncak kampanyası başlatıldı.

Atatürk İlkokulu 4-D sınıfından Damla Özçelik ve Rüveyda Arı "Oyuncaklarımızı Sevgiyle Paylaşalım" sloganıyla başlattıkları kampanya kapsamında oyuncak toplamaya başladı. 

Oyuncaklarını çok sevdiklerini ancak yine de onları kimsesiz çocuklarla paylaşmak istediklerini söyleyen Damla Özçelik, büyüdüğü zaman insanlara faydalı olmayı ve yardım etmeyi hep arzuladığını ve başlattığı kampanya ile bu arzusunu küçük yaşta gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Kampanyanın yaz tatiline kadar devam edeceğini aktaran Özçelik, "İlk başladığımız zaman çok heyecanlıydık. Sonra herkese duyurmak için afişler yaymaya karar verdik. Öğretmenim sayesinde bu kampanya amacına ulaştı. Allah gönlüme göre verdi ve küçükken insanlara faydalı oluyorum. Hedefimiz yetimhanedeki kardeşlerimizi sevindirmek. Onların bir gülüşü bizi de sevindirir" dedi.

Okul Müdürü Mehmet Bayraktar da kampanyada emeği geçen öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Toplumsal farkındalık oluşturmak adına öğrencilerin başlattığı kampanyanın önemli olduğunu vurgulayan Bayraktar, "Şu anda yaklaşık iki yüze yakın oyuncak topladılar. Bu toplanan oyuncakları Saray Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim etmeyi düşünüyoruz. Hedefimiz okulumuzdaki 513 öğrencimizin birer oyuncak getirmesiyle 513 çocuğu sevindirmek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum