Çubuk’lu muhtarlar seçime gidiyor!

Çubuk’lu muhtarlar seçime gidiyor!

Çubuk ilçesine bağlı bulunan 83 mahallenin muhtarlarının bulunduğu Çubuk Muhtarlar Derneği üyeleri 18 Eylül’de seçime giderek yeni başkanını seçecek.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde saat 11:00’de yapılacak olan seçimlerde 5 veya 6 adayın çıkması bekleniyor.

AYHAN ŞAHAN MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA ADAY

Bu konu ile ilgili Çubuk Haber’e açıklamalarda bulunan Ayhan Şahan, ‘’Arkadaşlarımın isteği üzerine ben de Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanlığına aday oldum’’ dedi.

DAHA İYİ HİZMET ALABİLMEK İÇİN!

Çubuk Muhtarlar Derneği’nin çok daha aktif olması gerektiğini söyleyen Şahan, ’’İlçemiz 83 mahalleden oluşuyor. Muhtarlar olarak bizler birlikte hareket edersek ve tek yumruk olursak Allahın izniyle yapamayacağımız hiç bir şey yoktur. Her birimiz seçildiğimiz mahalleye karşı sorumlu olmakla birlikte ilçemize karşıda sorumluyuz. İlçemize daha çok hizmet alabilmek için her konuda birlikte hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar derneği başkanının her yönden aktif olması gerektiğini işaret eden Şahan, ’’Bütün mahalle ve köy sorunlarını çok iyi bilen, olaya vakıf birin muhtarlar derneğinin başkanı olması gerekir. Kurumlarla birebir diyaloga girebilmesi gerekir. Ayrım yapmadan tüm mahallelere aynı mesafede olması gerekir. Muhtarlar halkın temsilcisi, demokrasinin temel taşıdır. Ağırlığını her yerde hissettirmelidir. Hizmet alınmalıdır ki muhtarlar memnun olsun. Muhtarlar memnun olursa halk da memnun olur. Biz alacağımız hizmetlerle muhtarlımızı ve dolayısı ile halkımızı memnun etmek için adayız’’ dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum