Çubuklu Muhtardan Kınalı Kuzulara Eğlence

Çubuklu Muhtardan Kınalı Kuzulara Eğlence

Çubuk'ta 1995/2 tertip askere gidecek olan 25 genç için mahalle muhtarı Halil Kökmen tarafından eğlence programı düzenledi.

Eğlence öncesi kınalıkuzular için kuzu kesildi, ailelerine kavuşmaları için dua edildi.

Vatandaşların ve asker yakınlarının katılımıyla Akkuzulu meydanında gerçekleştirilen eğlence programına Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, siyasiler, STK başkanları, mahalle sakinleri, davetliler, askere gidecek gençlerle aileleri katıldı. Akkuzulu Mahallesi muhtarı Halil Kökmen, ilk defa asker eğlencesi düzenlendiğini belirterek, "Askere gidecek gençlerimizi ve mahalle sakinlerimizi bir araya getirmek, birlik ve beraberlik mesajı vermek için böyle bir eğlence düzenledik. İnşallah geleneksel olarak her yıl yapacağız. Askerlerimize şimdiden hayırlı teskereler diler, sağ salim evlerine gelmelerini temenni ediyoruz" dedi.

Asker adaylarına Ak Parti ilçe başkanı Baki Demirbaş Türk bayrağına sarılı Kur'an'ı Kerim takdim etti. Gece geç saatlere kadar süren eğlencede, tüm asker adayları gönüllerince eğlendi. Mahallede 25 asker her gün bir kişi olmak üzere evlerinde asker gecesi düzenleyecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.