Çubuklu Minik Judoculardan 12 Madalya

Çubuklu Minik Judoculardan 12 Madalya

Minikler Ankara Judo Şampiyonasına katılan Çubuklu judocuların 12 madalya kazandığı bildirildi.

Türkiye Judo Federasyonu Ankara İl Temsilciliği tarafından organize edilen "Minikler Ankara Şampiyonası"na katılan Çubuklu judocular 12 madalya kazanarak ilçenin gururu oldu. 

Türkiye Judo Federasyonu Ankara İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve Yenimahalle’de düzenlenen Minikler Ankara Şampiyonası’na Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımından 15 sporcu katıldı. Turnuvada Çubuklu judocular 5 Altın, 4 Gümüş ve 3 Bronz Madalya alarak takım halinde Ankara birincisi oldu.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Ahmet Koçyiğit, yaptığı açıklamada, 15 sporcu ile katıldıkları şampiyonada, 5 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya alarak takım halinde Ankara şampiyonu olduklarını belirtti.

Altın madalya alan sporcularının Türkiye Şampiyonası'nda Ankara’yı temsil edeceklerini belirten Koçyiğit, üçüncü defa Türkiye Şampiyonasına sporcu yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Bu başarının tüm Çubuklulara ait olduğunu vurgulayan Koçyiğit, sporcularına maddi ve manevi destek olan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve ilçe halkına teşekkür etti.

İlçelerinde daha çok sporcu yetiştirmek için mücadele ettiklerini ve bunun da meyvesini almaya başladıklarını ifade eden Koçyiğit, şunları kaydetti:

‘’Turnuvaya Ankara genelinden 12 kulüp ve 200 sporcu katıldı. Biz de ilçemizden 15 sporcu ile turnuvaya katıldık. Turnuva sonunda 5 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya alarak takım halinde Ankara şampiyonu olmamız bizi çok mutlu etti. Bu başarıyı tüm halkımıza armağan ediyoruz. Belediyenin bize verdiği destekle ilçemizde çok sayıda sporcu yetiştirmek istiyorduk ve bunu da başarmaya başladık. İnşallah Türkiye şampiyonasında aldığımız başarıyla da çok sayıda gencimize ay yıldızlı formalarımızı giydireceğiz. Bizi hem maddi hem de manevi olarak destekleyen Belediye Başkanımız Baki Demirbaş’a çok teşekkür ediyoruz.’’

Başkan Demirbaş ise imkanları çerçevesinde ilçelerindeki tüm sporculara destek olmaya çalıştıklarını bildirdi.

Elde edilen başarılardan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Demirbaş, ‘’Ben öncelikle sporcularımızı ve ailelerini kutluyorum. İnşallah çok sayıda sporcumuz milli takıma girerek ilçemizin ve Türkiye’mizin gururu olur. İlçem adına hem antrenörümüzü hem de sporcularımızı tebrik ediyorum’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.