Çubuklu Kamyoncular Yeni Başkanını Seçti

Çubuklu Kamyoncular Yeni Başkanını Seçti

Çubuk Sınırlı Sorumlu Kamyoncular Kooperatifi'nin Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleşti ve kooperatifin 11 yıldır yönetiminde bulunan Adil Ateş başkanlığındaki ekip seçimi kaybederken, genel kurulda başkanlık koltuğuna Metin Mutlu seçildi.

Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonun da gerçekleştirilen genel kurula üyeler haricinde hiç kimse davet edilmedi ve salona alınmadı. Genel Kurula 142 kooperatif ortağından 137 si katıldı. Yapılan Genel Kurul hakkında bilgi veren Kooperatif yeni Başkanı Mutlu, yeni bir kadroyla kamyoncu esnafının sorunlarını çözmeye çalışacaklarını söyledi. İki listenin çekiştiği seçimlerde kendisinin başkanlığındaki listenin geçerli 137 oyun 66'sını alarak bir yılık süre ile kamyoncuların başkanı olduğunu belirten Mutlu, diğer aday Adil Ateş'in listesinin 61 oy aldığını söyledi.

""ÇUBUK"TA KAMYONCU ESNAFI ZOR GÜNLER YAŞIYOR""

Türkiye genelinde yaşanan ekonomik kriz ve dalgalanmalardan en fazla etkilenen yerlerin başında, bir sanayi şehri olmayan Çubuk"un geldiğini belirten Mutlu,  sebebinin ilçede sanayi kuruluşlarının ve fabrikalarının olmamasından dolayı olduğunu vurguladı. Hedeflerinin üyelerine iş bulmak ve temiz bir yönetim sergilemek olduğunu ifade eden Mutlu, ""Çubuk Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile görüşmeler yaparak ilçeye yeni iş sahaları açılmasında öncülük etmelerini isteyeceğiz. Belediye başkanımızın bu konuda aktif bir kişi olduğunu biliyoruz. Akyurt ve civarda bulunan tüm fabrikalar ile görüşmeler yaparak yeniden müşteri potansiyelimizi artırmaya çalışacağız""dedi

""BAYRAK DEĞİŞİMİ OLDU""

            Kaybetmesinden dolayı üzgün olmadığını belirten Adil Ateş, kooperatifte bayrak değişimi olduğunu söyleyerek yeni seçilen başkana başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum