Çubuk'lu Hanımların Büyük Başarısı

Çubuk'lu Hanımların Büyük Başarısı

Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali İlçe de açılan İletişim ve Dostluk Festivalinin ilgi odağı oldu.


Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali bünyesinde açmış olduğu kurslarda, hanımların el emeği göz nuru el işlerini fuara katılanların beğenisine sundular.


Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali ve Halk Eğitim Merkezi İş Birliğiyle açılan resim, ebru, el sanatları ve takı tasarım Kursularında Hazırlanan El Emeği Göz Nuru Eserler İletişim ve Dostluk Festivalinde görücüye çıkmış ve beklenenden daha fazla ilgi görerek festivalin en çok ziyaret edilen stantlarından olmuştur.
Çubuk Atatürk Parkında Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen İletişim ve Dostluk Festivaline katılan kursiyerler, 8 ay emek vererek hazırladıkları eserleri görücüye çıkardılar. Hanımlar Lokalinin Standında ürünlerin sergilenmesi yanında festivale katılan misafirlere kurslar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca dileyen herkese ebru ve resim yaptırarak bu sanatların sevdirilmesi sağlandı.

Stantları gezen Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve Çubuk Kaymakamı Mefdun Dallı; resim, ebru, takı tasarımı ve el sanatlarında, yağlı boya, sulu boya, çin iğnesi, tel kırma, dantel sarma, iğne oyası, taş işlemeciliği gibi tekniklerin kullanıldığı eserler hakkında Hanımlar Lokali Sorumlusu Bera Tuğluca"dan bilgi aldılar. Başkan Tuğluca ve Kaymakam Meftun Dallı, ebru sanatına özel ilgi gösterdi

Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali ayrıca 04 Haziran 2008 tarihinden Mehmet Akif Kültür Merkezinde sergi açarak ürünleri 1 hafta boyunca sergileyecek. Serginin ücretsiz olarak gezilebileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.