Çubuklu Eskrimcilerden 2 Madalya

Çubuklu Eskrimcilerden 2 Madalya

Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu Bünyesinde Kurulan Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü'nün Eskrim Sporcuları, Ankara Açık Eskrim Müsabakaları'ndan İki Madalya ile Döndü

Çubuk Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu bünyesinde kurulan Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü'nün eskrim sporcuları, Ankara Açık Eskrim Müsabakaları'ndan iki madalya ile döndü.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da düzenlenen Ankara Minikler Açık Eskrim Müsabakaları'na kulüp olarak katıldıklarını söyleyen Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü ve Türkiye Eskirim Federasyonu As Başkanı Mustafa Kalender, sporcularının iyi bir başarı gösterdiğini bildirdi.

Eryaman'daki Olimpik Sporcu Yetiştirme Merkezinde düzenlenen müsabakalarda minik eskrimcilerin mücadeleleri izleyenlerin ve ailelerinin nefesini kestiğini kaydeden Kalender, büyük çekişmeye sahne olan Ankara Minikler Eskrim Müsabakaları'na Türkiye genelinden ilginin büyük olduğunu ifade etti. Kalender, şunları söyledi: 'Müsabakaya Adıyaman, Ankara, İzmir, Zonguldak, Tunceli, Kastamonu, Karabük ve İstanbul'dan 80 sporcu katıldı. Yoğun bir antrenman döneminden geçen minik sporcularımızda müsabakalara katıldılar.

Hedefimiz ilçemize altın madalya getirmekti, ancak sporcularımız zorlu mücadelenin sonucunda Gümüş ve bronz madalya alabildiler. Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor kulübü olarak sporcularımız adeti bozmayarak yine ilçelerine madalyayla döndüler. Minik bayanlarda Hacer Metin Gümüş madalya alarak ikinci olurken, yine minik erkeklerde Fatih Ant bronz madalya alarak üçüncü oldu. Biz sporcularımıza destek olan başta ailelerine ve yöneticilerimize gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Sporcularımızdan da başarılarının devamını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.