Çubuklu eskrimciler Mersin'de takım olarak birinci oldu

Çubuklu eskrimciler Mersin'de takım olarak birinci oldu

Çubuk'ta faaliyette bulunan ANKA Gençlik Spor Kulübü'nün eskrim sporcuları, Mersin'de düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası'nda kulüp olarak birinci olurken, 4 madalya ve bir kupa ile ilçeye döndü.

 

ANKARA (AA) - Çubuk'ta faaliyette bulunan ANKA Gençlik SporKulübü'nün eskrim sporcuları, Mersin'de düzenlenen Gençler TürkiyeŞampiyonası'nda kulüp olarak birinci olurken, 4 madalya ve bir kupa ile ilçeye döndü.

Kulübün hem Antrenörü hem de başkanı olan Mustafa Kalender, yaptığı açıklamada, sporcularının müsabakalardan bir kupa ve 4 madalya ile Çubuk'a döndüklerini, müsabakalarda minik eskrimcilerin mücadelelerinin, izleyenlerin ve ailelerinin nefesini kestiğini belirterek, büyük çekişmeye sahne olan Gençler Türkiye Şampiyonası'na Türkiye genelinden ilginin büyük olduğunu söyledi.

Kalender, müsabakaya Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul , Eskişehir, Kütahya ve Adıyaman'dan yaklaşık 44 sporcu katıldığını belirterek, "Yoğun bir antrenman döneminden geçen sporcularımızda müsabakalara katıldılar. Hedefimiz ilçemize kupa getirmekti ve bunu da başardık" dedi.

Kaynak:https://www.radikal.com.tr/ankara_haber/cubuklu_eskrimciler_mersinde_takim_olarak_birinci_oldu-1431754

turkiye-sampiyonasi.jpgturkiye-sampiyonasi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum