Çubukgençlikspor'dan Basın Açıklaması

Çubukgençlikspor'dan Basın Açıklaması

Çubukspor'dan sonra 2.Takım olarak kurulan Çubukgençlikspor'dan basın açıklaması.

ÇUBUK GENÇLİKSPOR KULÜBÜ

YÖNETİM KURULU

1.Sait ŞAHİN                 8. Murat ŞAN         15. Ercan ARUCAN

2.Ömer KUZUCU         9. Suat ÜFELEK     16. Emrah ŞEN

3.Sadık KARABAL     10. Hüseyin ŞAN      17. Hasan ŞAHİN

4.Harun ÖZÇAKIR      11. Emre YAĞCI      18. Serkan ARDIÇ

5.Ercan YERLİ             12. Serdar ÜFELEK 19. Timur YILMAZ

6.Adem ÇANKAYA    13. Selim AYDOS     20.Mehmet ÖZTEKİN

7.Tayfun AYDOĞAN   14. Başar ŞAHİN

RENKLERİ : MAVİ – BEYAZ – TURUNCU

E-MAİL : cubukgenclikspor@hotmail.com

WEB : www.cubukgenclikspor.org.tr

Yönetim kurulu adına açıklama yapan kulüp başkanı Sait ŞAHİN;

Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla beraber yaklaşık iki ayı aşkın bir süredir yoğun bir çalışma temposu içerisinde, Ankara’nın köklü kulüplerinden biri olan CİHANSPOR’ un isim hakkını alarak ÇUBUK GENÇLİKSPOR olarak tescil edilmesini sağlamış olup, bu kulübü ilçemize kazandırmanın mutluluğunu taşımaktayız.

Son yıllarda ilçemiz nüfusu hızla artmış olup, yüz bin rakamı telaffuz edilmektedir. Mevcut nüfus içerisinde genç nüfusun sayısı da hızla artmakta, ancak artan nüfusa oranla sportif anlamdaki tesisleşme ve faaliyetler ilçemizin ihtiyacını karşılamamaktadır. Böyle bir ihtiyacın gerekliliğine inanan, yukarıda adı geçen arkadaşlarımızla, birlik ve beraberlik içerisinde ikinci bir spor kulübünün ilçemiz için kaçınılmaz olduğu gerekliliğine inanmış ve bu ihtiyacın giderilmesi amacına hizmet etmek için ÇUBUK GENÇLİKSPOR KULÜBÜ kurulmuştur.

ÇUBUK GENÇLİKSPOR KULÜBÜ “ilçemiz sınırları içerisinde yaşayan yetenekli genç arkadaşlarımıza ulaşarak, bu arkadaşlarımızın yetenek alanlarını en iyi şekilde değerlendirip ve geliştirmelerini sağlamak, futbol başta olmak üzere Türk Sporu için yetenekli, ahlaklı sporcular yetiştirerek ilgili branşlarının zirvelerine çıkmak suretiyle milli takımlar seviyesine yükselmelerini sağlamak kulübümüzün asıl amaçlarından biridir.’’

ÇUBUK GENÇİLİKSPOR KULÜBÜ olarak şu anda faaliyet göstereceğimiz ana branşımız futboldur. Bu sezondan başlayarak Amatör Takım, A Genç, B Genç futbol takımlarımız ile Ankara ve çevresinde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.

Kulübümüz bu aşamada yukarıda bahsedilen takımları kurarken futbolcu seçiminde Çubuk ilçesi sınırları içerisinde ikamet eden Çubuk’un gençlerinden oluşan bireylere yönelecek, ve kurulacak takımlarımızda oynayan tüm gençlerin Çubuk’ta ikamet eden Çubuk’un gençleri olmasına özen gösterecektir.

Kulübümüz faaliyetlerine futbol branşı ile başlayacak olup daha sonraki dönemler içerisinde şartlarımızın olgunlaşması durumunda güreş, atletizm, basketbol, voleybol, taekwando ve yüzme branşlarında faaliyet göstermeyi hedeflemektedir.

Kulübümüz imkanlarımız ölçüsünde tüm branşlarda iyi bir alt yapı kulübü olarak, ilçemiz gençlerini en iyi şekilde yetiştirip, zirve kabul ettiğimiz en son noktaya kendi insanlarımızla hep beraber tırmanmayı hedeflemektedir.

ÇUBUK GENÇLİKSPOR KULÜBÜ olarak yıllardır Çubuk’umuza hizmet eden ÇUBUK SPOR’ un deneyim ve tecrübelerinden yararlanmak, hedeflerimize ulaşmak için kulübümüze yol gösterici olacaktır. ÇUBUK SPOR’ a yönetim kurulumuz olarak 3.lig’ yolunda başarılar dileriz.

ÇUBUK GENÇLİKSPOR olarak en büyük gücümüz Çubuk Halkına duyduğumuz güvendir. Bu nedenle bu güvenimizin hiçbir zaman boşa çıkmayacağına inanarak bizleri destekleyeceklerine, her zaman yanımızda olacaklarına ve başarıya giden yolda basamakları birlikte yürüyerek çıkacağımıza yürekten inanıyor şimdiden tüm Çubuk Halkına teşekkür ediyor, tüm Çubuk kamuoyundan kulübümüze gerekli olan maddi ve manevi katkıları bekliyoruz.






ÇUBUK GENÇLİKSPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum