Çubuk'a Silikon Vadisi Kurulmalı

Çubuk'a Silikon Vadisi Kurulmalı

Çubuk Platformu Başkanı Ahmet Yalçın, Türkiye de kurulması düşünülen ’’Türkiye Elektronik Üssü’’ projesine en uygun alanın Çubuk olduğunu iddia etti.

Çubuk ilçesinin sınırları içerisinde Uluslararası bir Havaalanına sahip olduğunun altını çizen Yalçın, Türkiye"nin dünyaya açılan penceresi olması, merkeze olan yakınlığı ve çevresindeki elektronik fabrikaların olmasının bir avantaj olduğunu belirterek şunları söyledi:""Başbakanın talimatıyla Amerika"daki Silikon Vadisi benzeri bir Elektronik Teknoloji Üssü çalışmaları başladığını biliyoruz. Bu ay içinde yer tespitinin yapılacağını da bilmekteyiz. İlçemiz Uluslararası havaalanına sahip olması yanında birçok artılarıyla bu projeye talip bir ilçe olma konumundadır. Bu proje neden Çubuk"ta kurulmasın?

Zaman kaybetmeden AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Sivil Toplum Kuruluşları ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu projenin Çubuk"ta kurulması için girişimde bulunmalıdırlar"" dedi.

İlçenin Ak Partiye her zaman çok yüksek oy oranları ile destek olduğunu vurgulayan Yalçın, bu anlamda Başbakanın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek"in de Çubuklulara borçlu olduğunu belirterek bu konuda desteklerini beklediklerini söyledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum