Çubuk’a eskrimden 2 altın madalya

Çubuk’a eskrimden 2 altın madalya

Türkiye Eskrim Federasyonu'nun faaliyetleri arasında yer alan "Eker Kupası Eskrim Turnuvası"nda Çubuklu sporcu 2 altın madalya kazandı.

Bursa Çekirge Spor Salonunda 14-16 Ekim 2016 tarihlerinde süper minik ve minikler kategorilerinde gerçekleştirilen, 300'ün üzerinde sporcunun katıldığı müsabakalarda, Çubuk Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışmaya katılan Enes Talha Kalender, her iki kategoride de altın madalyanın sahibi oldu.

Çubuk Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Kalender, ilçeyi temsilen müsabakalara katılan Enes Talha Kalender'in süper miniklerde şampiyon olduğu gibi üst yaş gurubunda da şampiyon olarak altın madalyanın sahibi olmasının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Kalender, müsabakaya ciddiyetle hazırlandık ve haklı bir şampiyonluk kazandıklarını belirterek, Çubuk'a altın madalya getirmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Kulüp olarak yıllardır ilçeye sportif anlamda çok büyük hizmetler ettiklerini dile getiren Kalender, "Kıt imkanlarla yüzlerce sporcu yetiştirdik. İnşallah Allah ömür everdiği sürece bundan sonrada hizmete devam edeceğiz ancak turnuvalara gitmek maliyetli olduğu için yetiştirdiğimiz tüm sporcuları ailelerin maddi imkansızlıkları nedeniyle turnuvalara götüremiyoruz. Gönül ister ki tüm sporcularımızı turnuvalara götürelim ve onlarca madalya ile ilçemize dönelim’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.