Çubuk'a 5 Yıldızlı Otel Konforunda Hastane

Çubuk'a 5 Yıldızlı Otel Konforunda Hastane

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesinin Yanında Yapımı Biten 106 Yataklı Hastane Ek Binası, Ocak Ayının Sonunda Faaliyete Geçecek

İnşaat kısmı tamamlanan hastane binasında Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ile birlikte incelemede bulunan Kaymakam Meftun Dallı, çalışmalar hakkında Hastane Başhekimi Ziya Albayrak'tan ve Müdür Yardımcısı Özgür Koç'tan bilgi aldı.

Hastanenin poliklinik ve hasta odalarını dolaşan Kaymakam Dallı, hastanenin 5 Yıldızlı otel standardında düşünülerek inşa edildiğini kaydetti.

Başhekim Albayrak, 19 bin 733 metrekare kapalı alanı bulunan hastanenin toplam 6 bloktan oluştuğunu ve 106 yatak kapasitesine sahip olduğunu kaydetti. Her odada tuvalet, duş, buzdolabı ve televizyon olacağını ifade eden Albayrak, 'Bir kişilik yataklı oda sayımız 24 olup, 2 kişilik oda sayımız ise 36 adettir. Poliklinik odası 47 olup, yoğun bakım 10, ameliyat salonu sayısı 5, doğum salonu 2, müşahede odası sayısı 2, acil oda sayısı 5'tir. Hastanemizde toplam acil alanımız 1082 metrekare olarak belirlenmiştir. Konfor ve dizayn olarak devlet hastanelerini bırakın, özel hastanelerle bile kıyaslanamaz' diye konuştu. Kaymakam Dallı da, şu anda Türkiye'de yapılan ve yapımı devam eden hastaneler içinde en modern ve çağdaş yapının Çubuk'ta olduğunu dile getirdi. Belediye Başkanı Lokman Özden ise, hastanenin tamamlanmasıyla Çubuk'un bölgenin sağlık merkezi olacağını belirterek, 'Burada her şey 5 Yıldızlı otel konforunda planlanmış. Son derece kullanışlı bir bina olmuş. Birde sağlık ekipmanları konusundaki eksikleri giderilirse, hastanemiz dört dörtlük olacak. Halkımıza çok konforlu bir binada sağlık hizmeti sunulacak olması bizi son derece mutlu ediyor. Çünkü halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor' dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum