Çubuk'a 45 Milyon Yatırım

Çubuk'a 45 Milyon Yatırım

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçede 45 milyon değerindeki yatırımların sürdüğünü söyledi.

Yapım çalışmaları devam eden yeni belediye hizmet binası ve lojistik merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Acehan, burada yaptığı açıklamada, belediye olarak 3 yıl içerisinde bir taraftan mali disiplini sağlarken diğer taraftan da imar sorunlarını çözdüklerini belirtti.

Acehan, Çubuk ilçesine yakışan ve ilçeyi geleceğe taşıyacak 45 milyon değerinde dev eserleri kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:

"Eski binamız ile gelişen ve büyüyen kentimize hizmet sunmakta zorlanmaktaydık. Bu yüzden yeni bir binaya ihtiyaç duyduk ve hazırlattığımız projeyi hayata geçirdik. Cengiz Topel Caddesi üzerinde yapımına başlanılan hizmet binamız yaklaşık 21 milyon 580 bin liraya mal olacak. Toplam 14 bin 95 metrekarelik alan üzerinde 6 bin 926 metrekarelik inşaat alanı bulunan, başkanlık ve hizmet binası olmak üzere iki bloktan oluşacak yapıda 4 bin 880 metrekarelik peyzaj ve açık otopark bulunacak."

Belediye tarafından yürütülen diğer projelere de değinen Acehan, ilçeye canlı hayvan pazarı, hamam, lojistik destek merkezi, kapalı pazar alanı ile kültür merkezi kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.