Çubuk Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu Yapıldı‏

Çubuk Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu Yapıldı‏

Ankara’nın Çubuk ilçesinde faaliyette bulunan Çubuk Ziraat Odası 26. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurula tek aday ile gidilirken, mevcut Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle güven tazeledi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği ziraat odası seçimlerine Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Tiryaki, Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çiftçiler katıldı.

ziraat1.jpg

Oda yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ile bütçe ve kesin hesap raporlarının oy birliği ile kabul edildiği genel kurulda, daha sonra mevcut başkan Orhan Gülle’nin hazırladığı tek liste ile seçime gidildi. Kapalı usulle yapılan oylamada genel kurulda geçerli oyların tamamını alan Orhan Gülle, yeniden Çubuk Ziraat Odası Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

ziraat3.jpg

Olağan genel kurulun hayırlara vesile olmasını dileyen Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, tarımın önemine işaret ederek,“Bundan sonra Çubuk’un ekonomisine önemli girdi olarak ziraat, tarım, turizm ve eğitim başta gelecektir. Ben bu kongreyi bu anlamda önemsiyorum. Bundan sonra özellikle ziraat odamızın yapacağı çalışmalar, hem kamu kurum ve kuruluşlarıyla, hem de belediyemizle işbirliği içerisinde Çubuk’taki başta tüm alternatif zirai ürünler, seracılık, büyükbaş hayvancılık ve küçükbaş hayvancılık olmak üzere her tür ziraat tarım gelişmelerinde birlikte çalışacağımıza ben inanıyorum. Bu düşüncelerle kongrenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni dönemde de başarılar diliyorum, Allah yardımcınız olsun” dedi.  

ziraat6.jpg

Her zaman çiftçilerin yanında olacaklarını vurgulayan Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle ise, “Çubuk Ziraat Odamızın 26. Genel Kurulunu bitirmiş bulunuyoruz. Bütün Çubuk çiftçilerimize ve katılımcılarımıza ayrıca çok çok teşekkür ederim. Bu dönem Allah izin verirse yol arkadaşlarımızla birlikte Çubuk tarımını daha ileriye taşımak, bundan sonra tarımda yapacaklar her işte yanlarında bulunmak, şikayetlerini yetkili yerlere bildirmek, ihtiyaç duyduklarında yanlarında bulunmak üzere elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

ziraat8.jpg

Seçimin ardından Ziraat Odası Başkanı seçilen Orhan Gülle, çiftçilere ve davetlilere baklava ikram ederek mutluluğunu paylaştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.