Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Proje Ekibi Ödül Aldı

Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Proje Ekibi Ödül Aldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada ödül alan Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi proje ekibi, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada ödül alan Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi proje ekibi, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı ziyaret etti

Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Aç Kapıları" Projesi, "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" yarışmasında Türkiye genelinden 3 bin 357 başvuru arasından ilk 34 arasına girme başarısı gösterdi.

Okul müdürü Mustafa Mescioğlu ile okul öğretmenlerini makamında kabul eden Acehan, başarılarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

İlçelerinde bu tür başarılı öğrencilerin olmasının ileriye yönelik kendilerini umutlandırdığını belirten Acehan, "İnsanı diğer canlılardan ayıran özellikler elini kullanabilmesi, zihinsel olarak onlardan üstün olması ve konuşabilmesidir ama maalesef sanal bağımlılık hem el hem dil hem de düşünce yeteneğimizi dumura uğratmaktadır. Bu şekilde devam ederse insanlık bir süre sonra tüm bu özelliklerini yitirecek. Şükür ki sizin gibi gençler var." ifadesini kullandı.

Mescioğlu da binlerce projenin katıldığı yarışmada dereceye girmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Türkiye birinciliğini alacağımıza inanıyorum. Projemiz ekip ruhuyla hazırlandı. Dünya eğitim anlayışının değiştiği ve geliştiği günümüzde uyguladığımız yöntemle ülkemizde bir ilki gerçekleştirdik. Bu başarı sadece okulumuzun ve öğrencilerimizin değil tüm Çubuk’un başarısıdır." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.