Çubuk yeni bir traktör bayisi kazandı

Çubuk yeni bir traktör bayisi kazandı

Akgünler Massey Ferguson’un açılışını Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Akgünler Bölge Satış Müdürü Nejat Saylam ve İlçe Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle birlikte yaptı.

Akgünler Massey Ferguson’un açılışını Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Akgünler Bölge Satış Müdürü Nejat Saylam ve İlçe Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle birlikte yaptı.
Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerindeki traktör galerisinin açılış törenine Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve çok sayıda davetli katıldı.
Akgünler Bölge Satış Müdürü Nejat Saylam, tarım sektörüne hizmet etmenin gururunu yaşayacaklarını vurguladı. 
Yapılan dua ve kurbanın kesilmesinin ardından Akgünler Massey Ferguson Bölge Bayiinin açılış kurdelesini Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Akgünler Bölge Satış Müdürü Nejat Saylam ve İlçe Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle birlikte kesti.
Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan Başkan Acehan, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki törende yaptığı konuşmada, yeni iş yerlerinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, iş yeri sahibini kutlayarak hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Davet edildiği törenleri kaçırmamaya gayret ettiğini dile getiren Başkan Acehan, kentteki girişimcilere destek olunması gerektiğini ifade etti.
Başkan Acehan, yeni açılan her iş yerinin Çubuk'un gelişip kalkınmasına destek sağladığı gibi istihdam oluşturması açısından da önemli olduğunu kaydederek, ‘’Çubuk çok güzel ve çok önemli bir tarım şehridir. İlçemize yatırım yapan Akgünler firmasının sahiplerini tebrik ediyorum. İnşallah hayırlı, bereketli kazançlar elde ederler’’dedi. 
İlçe Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle ise, çiftçilerin teknolojiyi yakından takip ettikçe kazançlarının da artacağını ifade ederek, bu tür iş yerlerinin açılmasının üreticileri mutlu ettiğini dile getirdi.
Açılışın ardından davetlilere yemek ikramları yapıldı. 

2dji_0135.jpg2dji_0144.jpg2dji_0144-001.jpg2dji_0149.jpg2dji_0153.jpg2dji_0165.jpg2dji_0173.jpg2dji_0180.jpg2dji_0183.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.