Çubuk ve Çankırı’ya çifte şehit acısı

Çubuk ve Çankırı’ya çifte şehit acısı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yola önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 4 askerden 2'sinin acı haberi memleketleri Çankırı'ya ulaştı.

Hakkari'de şehit olan 4 askerden 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Çavuş Gökhan Topal ve 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik'in memleketi Çankırı ve Çubuk'taki evlerine ateş düştü.

Gökhan Topal'ın baba evine ateş düştü

Piyade Uzman Çavuş Gökhan Topal'ın şehit olduğu haberi, Çankırı'nın Orta ilçesi Özlü köyünde yaşayan ailesine sabah saatlerinde Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ın ile askeri erkan tarafından verildi.

Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Akif Topal ile anne Fatma Topal gözyaşlarına boğuldu. Şehit Gökhan Topal'ın Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan 4 kardeşi de acı haberi aldıktan sonra Çankırı'nın Orta ilçesi Özlü köyüne geldi. Şehit Topal'ın bekar olduğu öğrenildi. Şehidin Çubuk'taki ve Çankırı'daki baba evi Türk bayrakları ile donatıldı.

Olcay Çelik'in yakınları Çubuk'ta enalık geçirdi

Aynı patlamada şehit olan askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik'in ise Yapraklı ilçesi Yüklü köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehit Çelik'in ailesi şehit haberini Ankara'nın Çubuk ilçesinde bulundukları evde aldı. sosyal medaydan pervasızca yapılan yayınlarla haberi alan anne fenalık geçirerek Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şehitin anne ve babasını ziytaret eden Kaymakam İbrahim Çenet ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan aileyi teskin etmeye çaçlıştı. Şehit annesi müdahale sonrası babasıyla birlikte Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları tarafından Çankırı'ya götürüldü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.