Çubuk Ülkü Ocaklarından Vatandaşa Bayrak

Çubuk Ülkü Ocaklarından Vatandaşa Bayrak

Çubuk Ülkü Ocağı Başkanı Hakan Aslan’ında içinde yer aldığı Çubuklu ülkücüler Atatürk Caddesinde çocuklar başta olmak üzere vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttılar.

Çubuk Ülkü Ocağı üyeleri, Atatürk Caddesinde çocuklar başta olmak üzere vatandaşlara yaklaşık 1200 adet Türk Bayrağı dağıttı. Ocak Başkanı Hakan Aslan"ın da yer aldığı bayrak dağıtma çalışmasını vatandaşlar ilgiyle karşıladı. Yaklaşık iki yüz kişilik bir gurup bayrak dağıttıktan sonra Çubuk Ülkü Ocaklarının önünde İstiklal Marşı okudu ve ardından olaysız bir şeklide dağıldı.


Hükümetin açılım politikasını kabul etmediklerini belirten Çubuk Ülkü Ocağı üyeleri bu politikaya yönelik tepkilerini ortaya koymak için böyle bir çalışma yapmayı uygun bulduklarını ve Türk bayrağı dağıttıklarını ifade ettiler.


Çubuk Ülkü Ocağı Başkanı Hakan Aslan"ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Doğu kökenli kardeşlerimizle et ile tırnak gibiyiz, asla birbirimizle ayrılmaz ve vazgeçemeyiz. Bin yıllık kardeşliğimiz var. Bu kardeşliğimiz, vatanını ve milletini her şeyden fazla seven ülkücüler, tarafından yaşamak ve yaşatılmak iradesi ile ayakta tutuluyor. İçerde ve dışlarda bir takım mihraplar tarafından ise fitne hareketleri çıkarılmak isteniyor. Bunu yakından takip ediyoruz""dedi


Kardeşlik duygularını tamamen özümsediklerini dile getiren Aslan, fitne hareketlerinin hiçbir zaman ülkücüler tarafından muhatap alınmayacağını ve Türk Kürt kardeşliğini de yabancı unsurların etkilemesine müsaade etmeyeceklerini söyledi. Aslan,"" Bu millet tarihinde bu tarz tefrika hareketleri ile çok mücadele etmiş ve her defasında fitnenin üstesinden gelmeyi bilmiştir. Sonuçta bu olayda bir fitnedir ve Türkiye de kardeşlik , adalet, hak ve hakkaniyet er yada geç tecelli edilecektir"" şeklinde konuştu.


 
 


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum