Çubuk Turşusu Ve Agat Taşına Destek

Çubuk Turşusu Ve Agat Taşına Destek

Çubuk Belediyesi tarafından Çubuk turşusunu hem de agat taşının geliştirilmesi amacıyla hazırlanan projeye Ankara Kalkınma Ajansınca 431 bin liralık destek sağlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından uygulanan Yerel Ürünlerin Ticarileştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında sunulan Çubuk Yöresel Ürünler Gelişim Projesi kabul edildi.

Projeye ajans tarafından sağlanan 431 bin lira destekle ilçede daha sağlıklı turşu üretilmesini sağlamak amacıyla laboratuvar kurulacak ve agat taşı ile turşu işlenmesinde kullanılmak üzere yeni araç ve gereçler alınacak.

Belediye Başkanı Tuncay Acehan, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, kabul edilen projenin hem Çubuk turşusunu hem de Çubuk agat taşını geliştirmek için olduğunu belirtti.

Kalkınma ajansı tarafından daha önce de Çubuk turşusu ve Çubuk agat taşı için destek verildiğini hatırlatan Acehan, "Şimdi de devam eden projeleri geliştirmek için yeni bir proje hazırladık. Yapılan bu proje kapsamında agat taşını işlemesine katkı sağlamak için fiber lazerli markalama makinesi alınacak. Ayrıca geleneksel ev tipi turşu üretimine katkı sağlayacak yeni makinalar da alınacak." ifadelerini kullandı.

???? ANKARA / ÇUBUK ????

????Doğal Ev Yapımı Ankara Çubuk Turşusu????

Bizim Köy Sepeti’nden ????Probiyotik organik ev yapımı geleneksel lezzet

Bizim Köy Sepeti’nden Bizim Çubuk Turşuları ????#salatalık #lahana

 

Çubuk Turşusu, Bizim Köy Sepeti’nden alınır. Bizim Köy Sepeti, Bizim Çubuk Turşuları, Bizim Köy Tarhanası, Bizim Köy Sucukları, Meşhur Bizim Çubuk Yöresel Ürünlerini üreterek Türkiye’nin her yerine kargoyla satışa sunmaktadır. Bizim Köy Sepeti’ndeki tüm ürünler bizim köyde üretilen ve doğal, organik ev yapımı ürünlerdir. 

????Sarımsak, Defne yaprağı ve dereotu turşuya mükemmel tadı veren iksir???? Kendi tarlamızda geleneksel yönetemlerle ektiğimiz ürünleri siz değerli tüketicilere sunuyoruz♥️

 

❤️Çubuk turşusu Bizim Köy Sepeti’nden alınır❤️

Tarladan sofranıza Bizim Çubuk Turşuları????

????Türkiyenin her yerine kargo????

❌KAPIDA ÖDEME YOKTUR

 

Yağmur YİĞİNER

WhatsApp/BİP/SMS: 0 (552) 808 35 37 yada ????DM üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sağlıklı, Ev Yapımı Organik Yöresel Ürünlerimizden Siparişlerinizi Bekleriz

 @bizimkoysepeti @bizimcubuktursulari @bizimkoysucuklari

#BizimKöySepeti #BizimÇubukTurşuları #BizimKöySucukları #turşu #istanbul #bodrum #gastronomi  #instafood #healthyfood #foodvideo  #türkiye #zeytinyağlı #gastronomi #yemektarifleri #izmir #manisa

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.