Çubuk Turşusu Denetim Ekibi çalışmaya başladı

Çubuk Turşusu Denetim Ekibi çalışmaya başladı

Çubuk Turşusu Denetim Ekibi, Çubuk turşusunda tağşiş ve taklidi ortadan kaldırmak için yeniden çalışmalarına başladı.

Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ticaret Borsası ile Ziraat Odası tarafından oluşturulan Çubuk Turşusu Denetim Ekibi, hijyen başta olmak üzere sahte Çubuk turşusuyla mücadele için çalışmalarına yeniden başladı.

İlçedeki turşu imalathanelerine yönelik denetimle işe başlayan ekiplere Çubuk Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Demirel de eşlik etti.

Ankara Bulvarı ve Güldarpı Mahallesi'ndeki turşu üretimi yapan imalathaneleri denetleyen ekipler, başta hijyen kuralları olmak üzere turşu içerisinde kullanılan hammaddelere ve su analizlerine kadar birçok konuyu denetliyor. Çubuk turşusu üretimi kriterlerine uyulup uyulmadığını ve paketlenmiş ürünlerde Çubuk turşusu bandrolü olup olmadığını denetleyen ekipler, kurallara uymayanlara cezai işlem uyguluyor.

Çubuk Turşusu, Bizim Köy Sepeti’nden alınır. Bizim Köy Sepeti, Bizim Çubuk Turşuları, Bizim Köy Tarhanası, Bizim Köy Sucukları, Meşhur Bizim Çubuk Yöresel Ürünlerini üreterek Türkiye’nin her yerine kargoyla satışa sunmaktadır. Bizim Köy Sepeti’ndeki tüm ürünler bizim köyde üretilen ve doğal, organik ev yapımı ürünlerdir. 

#BizimKöySepeti #BizimÇubukTurşuları #BizimKöySucukları

Yağmur YİĞİNER

WhatsApp/BİP/SMS: 0 (552) 808 35 37

Sağlıklı, Ev Yapımı Organik Yöresel Ürünlerimizden Siparişlerinizi Bekleriz

 @bizimkoysepeti @bizimcubuktursulari @bizimkoysucuklari

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.