ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ, 8 ŞEHİT İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

ŞEMDİNLİ'DE ÇATIŞMA ÇIKTI: 6 ASKER VE 2 KORUCU ŞEHİT OLDU

Hakkâri Şemdinli'nin Kuzey  Irak sınırındaki askeri birliğe sızma sonucu PKK’lı teröristlerle çatışma çıkmıştır. İlk bilgilere göre, 6 askerimiz ile 2 güvenlik korucumuz şehit olmuştur. Çıkan çatışmada ise 17 terörist de etkisiz hale getirilmiştir.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu yazılı açıklamada:  Türkiye genelinde nüfusuna göre en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçe olarak, terörden en çok canları yanan bizler, bu sabah Şemdinli’den gelen şehit haberi derinden bir üzüntü yaşamaktayız. Yaralı yüreğimize ateş koru düşmüştür.

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için bugün şehit düşen evlatlarımızla tüm şehitlerimize, Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Bu hain saldırıyı düzenleyen bölücü terör örgütü PKK’yı ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

DEVLETİN VE MİLLETİN YANINDA YER ALMALIYIZ.

Ülkemiz beka mücadelesi verirken haçlı ittifakı, taşeron terör örgütlerini kullanarak vatanımızı kuşatmaya ve bölmeye çalışırken, devletimiz içeride ve dışarıdaki tüm vatan hainlerine ve terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele verirken, devlete ve millete ayak bağı olmayıp, bütün gücümüz ile devletin ve milletin yanında yer almalıyız.

VATAN HAİNLERİ KALLEŞÇE SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurmaya devam etmektedir. Bitme noktasına gelen terör örgütü, bugüne kadar almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, dış güçlerin desteği ile askerlerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedirler.

AVRUPA VE ABD’DEN DOST OLMAZ

Avrupa birliği ve Amerika’dan dost olmadığını defalarca sesimizin çıktığı kadar anlatmaya çalışıp, kendimize göre uyarılarda bulunmaya çalıştık. Tarih boyunca Avrupa ve Amerika bu güne kadar Türk milletinin hayrına hiçbir iş yapmamıştır. Daha önceleri Türk milletine ve devletine karşı sinsice planlar yapıp, kuyusunu kazıp, arkadan vurmuştur. Bu gün ise açıktan düşmanlık yapıp teröristlere destek vermektedir. İçimizdeki yerli işbirlikçikleri de bunlara destek vermektedir. Avrupa birliğinin Türkiye adına almış olduğu bu kararların bir anlamı yoktur. Almış oldukları bu kararlar bu milletin hayrına olacaktır. Yeter ki bizler bir olalım. Kıblemiz İslam ve Türk birliğinin yanında olmalıdır. Avrasya ile işbirliği yapılmalıdır.

İKİNCİ BİR KURTULUŞ SAVAŞI YAŞIYORUZ

Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi dış kaynaklı vatan hainleriyle mücadele ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) verdiği destek ile Suriye’de DEAŞ’a karşı yapılan operasyonların yanında, neredeyse tüm dünyanın desteklediği bölücü terör örgütü PKK ve onun uzantısı olan PYD ile mücadele ediyoruz. Türkiye’ye karşı adı konmamış bir savaş yaşanmaktadır. Tabiri caiz ise ikinci bir Kurtuluş Savaşı yaşıyoruz. O zaman imkânlarımız azdı ama dostumuz da, düşmanımız da belliydi. Bugün ise ülkemiz üzerinde gizli ve sinsice oyunlar oynanmaktadır. Üstelik dost ve müttefik dediğimiz devletler tarafından arkadan vurulmaktayız. Onların bir hesabı var ise Allah’ın da bir hesabı vardır. Yeter ki bizler, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ 
Türkiye’nin sınırında olan ve Ülkemizin güvenliği için, Türk silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şu an operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Türkiye’nin milli menfaatlerı neyi gerektiriyorsa şu an yapılmalıdır.

TERÖRE KARIŞANLARIN HER TÜRLÜ HAKKI KESİLMELİDİR

Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda iş yapmalarına da imkân verilmemelidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Ay Yıldızlı Bayrağı altında yaşamak istemeyenleri, hemen istekleri yerlere gönderilmelidir. Vatandaşlıktan dahi çıkartılmalıdır.

İDAM YASASI GETİRİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR

Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip devamlı girişimlerde bulunduk. Bugün de idam cezasının getirilip hemen uygulanması için de savunmaya daha çok devam edeceğiz. Vatan hainlerini cezaevlerinde beslemeyip, daha fazla masraf yapmaya da gerek yoktur.

Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Bu işi sulandırmadan, “Nato ne der, Avrupa ne der, ABD ne der”  deyip milletimizin büyük çoğunluğunun istemiş olduğu idam yasası bir an önce getirilip, hemen uygulanmalıdır. Dünya kamyonu ve içimizdeki ikiyüzlü münafıklara karşı halkoyuna gidilmelidir. Halkın iradesi ve tercihi ile yapılmalıdır.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.