Çubuk 'ta Öfke Yönetimi ve Stres Konulu Konferans Verilecek

Çubuk 'ta Öfke Yönetimi ve Stres Konulu Konferans Verilecek

Çubuk Kaymakamlığı ve Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Öfke Yönetimi ve Stres konulu konferans, Sindel Havacılığın ve Ufuk Üniversitesinin katkılarıyla Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğü Salonunda düzenlenecek belirtildi.



Öfke Yönetimi ve Stres konulu konferans 03.11.2008 Çarşamba günü saat:14:00 ila 16:00 arasında Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğü Salonunda okul yöneticilerinin, öğretmenlerin, pilotların ve isteyen tüm kamu kurum ve kuruluşları yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirileceği ifade edildi.



Öfkenin bir acizliğin ifadesi olduğunu belirten Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, yapılacak konferans hakkında şunları söyledi; Günümüzün en önemli hastalıklarının başında gelen öfke ve stresi nasıl yenilebileceğinin ve insanlarla doğru iletişimlerin kurabilmesinin yöntemlerinin bilinmesi amacıyla böyle bir konferansa gerek duyduk. Özellikle de kamuda çalışan insanların, yöneticilerin hiçbir şekilde öfkeli ve stresli olmamaları gerekmektedir. Hizmet verdiğimiz vatandaşlarımıza öfkelenemeyiz. Çünkü bizler varsak vatandaşlarımız için varız. Ayrıca öfke profesyonelliğe yakışmayan bir davranış biçimidir. Biz öfkeyi bir acizlik ifadesi olduğunu düşünüyoruz'' dedi.



Milli Eğitim Müdürlüğünce okullarda şiddetin önlenmesine yönelik eylem planı çerçevesinde bu konferansın düzenleneceğinin de altını çizen Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, konferansa Stres konusunda Prof. Dr. Salih Battal ve Öfke yönetimi konusunda Dr. Funda Kutlu'nun katılacaklarını belirtti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.