Çubuk Sosyete Pazarı Perşembe Günü Açılıyor

Çubuk Sosyete Pazarı Perşembe Günü Açılıyor

Çubuk’ta ilk defa açılacak olan Çubuk Sosyete Pazarı İbocan’ın vereceği görkemli konserle Perşembe günü açılıyor.

Çubuk’ta ilk defa açılacak olan Çubuk Sosyete Pazarı İbocan’ın vereceği görkemli konserle Perşembe günü açılıyor.

Genç girişimci Oktay Yılmaz tarafından Cumhuriyet Mahallesi Çubuk İtfaiyesi Arkasında yaklaşık 4 bin metre kapalı alanda açılacak Çubuk Sosyete Pazarı, Perşembe günü hizmete girecek.

-Aklınıza gelebilecek her türlü ürün Çubuk Sosyete Pazarında!

Takıdan kıyafete, mutfak gereçlerinden hediyelik eşyalara ve yüzlerce çeşit antika ürünü uygun fiyata Çubuk Sosyete Pazarında bulabilirsiniz. 24 Kasım 2016 Perşembe Günü Saat 15.00’de İbocan’ın konserinin de yapılacağı Çubuk Sosyete Pazarının açılışına tüm ilçe halkı davetli.

Açılışa özel konuklar ve sürpriz hediyelerin olacağı Çubuk Sosyete Pazarı’na tüm ilçe halkını davet ettiklerini söyleyen genç girişimci Oktay Yılmaz, moda üreticilerini ve dünyaca ünlü binlerce markayı ilçeye getirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Çubuk halkına kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunmayı hedefliyoruz. Marka firmaların yer aldığı Çubuk Sosyete Pazarı her haftanın her Perşembe günleri açık olacak. Açılışımıza Ankara’nın ünlü sanatçısı İbocan’ı getirerek vatandaşlarımızla buluşturacağız. Müşterilerimize açılış gününe özel fiyatlardan faydalanmaları için sabah erken saatlerinden itibaren pazara bekliyoruz” dedi.

-Her Hafta Ayrı Bir Kampanya

Kampanyalarının açılıştan sonra da devam edeceğini vurgulayan Yılmaz, ”Açılış günü yaptığımız çılgın fiyat kampanyamız her hafta başka bir üründe devam edecek. Haftada bir gün Perşembe günü açık kalacak çarşımızda müşterilerin ihtiyacına uygun ve faydalı olabilecek ürünlerde kayda değer indirimler yapmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

-Her mahalleden ücretsiz servis

Yılmaz ayrıca, Çubuk Sosyete Pazar’ından alışveriş yapmak isteyen müşteriler için kentteki bütün mahallerden her hafta Perşembe gün her saat başı mavi renkli minibüslerle ücretsiz servis hizmetimi vereceklerini belirterek, kaliteyi ucuza almak isteyen herkesi alışverişe davet etti.

dsc068541.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.