Çubuk Sosyete Pazarı İbocan İle Muhteşem Bir Açılış Yaptı

Çubuk Sosyete Pazarı İbocan İle Muhteşem Bir Açılış Yaptı

Ankara’nın Çubuk ilçesinin ilk sosyete pazarı olma niteliği taşıyan Çubuk Sosyete Pazarı Cumhuriyet Mahallesi’nde İbocan Konseri ile muhteşem bir açılış yaptı.

Ankara’nın Çubuk ilçesinin ilk sosyete pazarı olma niteliği taşıyan Çubuk Sosyete Pazarı Cumhuriyet Mahallesi’nde İbocan Konseri ile muhteşem bir açılış yaptı.

Çubuk Sosyete Pazarı’nın” açılışına katılan sanatçı İbocan, sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı.

24 Kasım itibariyle kapılarını ziyaretçilere açan Çubuk Sosyete Pazarı’nın sahibi genç girişimci Oktay Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen İbocan Konseri Çubuklulara muhteşem bir gün yaşattı.

Çubuk İtfaiyesi Arkasında yaklaşık 4 bin metre kapalı alanda açılan ve he perşembe açık olacak Çubuk Sosyete Pazarı’nın sahibi Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından, Ankara müziklerinin sevilen sanatçısı İbocan’ın yeni albümünden oluşan muhteşem performansı, yaklaşık 5 bin kişilik izleyici topluluğu dinledi.

Alkışlar ve telefon flaşları eşliğinde sahneye çıkan sanatçı İbocan, konserine Ankara’nın Bağları isimli sevilen şarkısıyla başladı. Sevenlerinin yoğun ilgisi altında şarkılarını seslendiren İbocan, zaman zaman şarkılarını Çubuklularla birlikte söyledi. Yaşanan yoğun kalabalık nedeniyle bazı vatandaşlar konseri, işyerlerinin ve evlerin balkonlarına çıkarak izlemek zorunda kaldı.

Çubuk’un ilk ve metrekare bazında en büyük mağazasına sahip olan Çubuk Sosyete Pazarı, yüzlerce ürünün binlerce çeşidinin bulunduğu Pazar olarak hizmet vermeye başladı.

Çubuk Sosyete Pazarı Çubukluların uğrak adresi olmaya aday.

-Her Hafta Ayrı Bir Kampanya

Kampanyalarının açılıştan sonra da devam edeceğini vurgulayan Yılmaz, ”Açılış günü yaptığımız çılgın fiyat kampanyamız her hafta başka bir üründe devam edecek. Haftada bir gün Perşembe günü açık kalacak çarşımızda müşterilerin ihtiyacına uygun ve faydalı olabilecek ürünlerde kayda değer indirimler yapmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

-Her mahalleden ücretsiz servis

Yılmaz ayrıca, Çubuk Sosyete Pazar’ından alışveriş yapmak isteyen müşteriler için kentteki bütün mahallerden her hafta Perşembe gün her saat başı mavi renkli minibüslerle ücretsiz servis hizmetimi vereceklerini belirterek, kaliteyi ucuza almak isteyen herkesi alışverişe davet etti.

2dji_0423.jpg2dji_0467.jpg2dji_0470.jpg2dsc07120.jpg2dsc07132.jpg2dsc07178-001.jpg2dsc07202.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.