Çubuk Şehitlerine Sahip Çıktı

Çubuk Şehitlerine Sahip Çıktı

Çubuk Terör Mağdurları Derneğine yardım amacıyla Çubuk Belediyesi tarafından yemek programı düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma töreni öncesi Çubuk Terör Mağdurları Derneğine, hizmetlerini daha iyi yürütebilmeleri için hizmet binası alındı.

 

 16 Mart 2007 tarihinde Çubuk Belediye Başkanı Ve Çubuk Kaymakamının girişimleri ile, İlçe esnafı Sivil Toplum Örgütleri ve Siyasi Parti İlçe teşkilatlarının katılımıyla bir gece düzenlendi. Gecede Çubuk Terör Mağdurları Derneği tarafından katılımcılara şehitleri anlatan bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

Günün önem ve anlamını anlatan bir açılış konuşması yapan Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan sözlerinin sonunda şehit aileleri“Vatan Sağ Olsun” dediler ya sizler ne diyeceksiniz dedi.

Daha sonra kursiye gelen Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca sözlerine şöyle başladı; “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır ve toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır!” diyerek Şehitlerimiz vatan için canlarını kanlarını verdiler ya bizler ne vereceğiz, İlçe halkı olarak sizleri şehitlerimiz ve yakınları için göreve çağırıyorum”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlçe Müftüsü Ali Canbolat’ın duygulu konuşmaları ve İlçe Kaymakamı Mustafa Güler'in teşvik edici sözleri ile kampanyaya davet edildi. Yaklaşık bir saat içerisinde gelen misafirlerden 56.000,00 YTL toplanarak derneğin yeri alınmış oldu.

            Derneğe alınan yer yine ülkemiz için anlamlı bir gün olan 18 Mart Şehitleri anma gününde İlçe Protokolü, basının, misafirlerin, Şehit aileleri ve Gazilerin katılımıyla Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapılan törenle, alınan yerin tapusu Şehit Yakınlarına verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.