Çubuk Şehir Stadyumunda Tadilat Başlayacak‏

Çubuk Şehir Stadyumunda Tadilat Başlayacak‏

Çubuk'ta bulunan ve bazı nedenlerden dolayı uzun süredir atıl vaziyette duran Çubuk Şehir Stadyumu’nda tadilatların başlayacağı belirtildi.

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü’ne ait olan ve daha sonra Çubuk Belediyesi ile yapılan anlaşma nedeniyle bir süre kullanımı Çubuk Belediyesine devredilen ve geçtiğimiz dönem, yapılan protokolün fesih edilerek Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü’ne tekrar devredilen Çubuk Şehir Stadyumunda sonunda uzlaşmaya varıldığı bildirildi.   

Sahanın ve tribünlerin kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle uzun süredir lig maçlarının yapılamadığı Çubuk Şehir Stadyumu konusunda uzlaşmaya varılmasının ardından sahada incelemelerde bulunan Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan Başoğlu, sahanın yenileneceğini ve yeni sahaların yapılacağının müjdesini verdi.

Sahaya 3 bin kişilik ve bin kişilik olmak üzere iki ayrı tribünün yapılacağını söyleyen Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan Başoğlu, çalışmaların 3 aylık ihale aşamasının ardından başlanılacağının müjdesini verdi.

Başoğlu, “Çubuklulara en güzel imkanları sunmak için çalışmalar başlatmış bulunmaktayız. Hem Çubuk Belediye Başkanımız Sayın Dr. Tuncay Acehan beyin hem de İlçe Müdürümüz Engin Çelenk beyin çalışmaları bize öncülük etmektedir. Çubukspor’un yönetiminin de burada olması sporla iç içe yaşayan sporu seven insanlarımızın sayısının oldukça fazla olduğunu göstermektedir” diye konuştu.

 İlçeye yakışır spor tesislerin yapılması için görüşmeleri sürdürdüklerini aktaran Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, “Öncelikle tribünlerden başlanılacak çalışmada, daha sonra zemin yapılacak. Mevcut saha UEFA ve FIFA standartlarına göre yeniden yapılacak ve ardından boş olan ve antrenman için kullanılan alana da 2 adet sentetik çimden futbol sahası yapılacak. Bunların yanında soyunma odaları, duşlar, hakem ve futbolcu odaları gibi sosyal donatı alanları da yapılacak” dedi.

Yapılacak spor tesislerinin çok sayıda spor faaliyetlerine ve etkinliklere ev sahipliği yapacağını kaydeden Başkan Acehan, bu konuda kendilerine destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

İncelemelere Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan Başoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Çelenk, belediye meclis üyeleri, Çubukspor Kulübü Başkanı Fatih Işık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.  

cubukspor1.jpgcubukspor2.jpgcubukspor3.jpgcubukspor4.jpgcubukspor5.jpgcubukspor6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum