Çubuk Şefkat Evi Yardım Bekliyor

Çubuk Şefkat Evi Yardım Bekliyor

Ankara’nın Çubuk İlçesinde şefkat evi yapımı hızla devam ediyor. İlçede birkaç hayırsever tarafından başlanılan proje ikibin metrekare üzerine 163 yataklı ve 6 kat olarak yapılacak. Bittiğinde 5 yıldızlı otelleri aratmayacak olan tesis Ankara d




Aralarında Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, Abidin Yılmaz, Satılmış Çolak, Akif Tekaüt, Sabri Koca, Hasan Şan, Ayhan Şanal ve Hamza Aydoğdu gibi ilçenin önde gelenlerinden oluşan dernek üyeleri tarafından yürütülüyor proje.


Beş yıldızlı oteli aratmayacak şefkat evi içerisinde her şey düşünülmüş. Şefkat Evinde her türlü aktivitelerin yapılabilmesi için spor salonları, konferans salonu, çok amaçlı salon, kütüphane, poliklinik ve kafeteryasına kadar her şey düşünülmüş. Minimum 27 metrekare olacak olan odalar içerisinde wc, banyo ve oturma odasına kadar hepsi olacağı belirtildi. Toplam 513 ton demir ve 3500 metreküp beton atılacak olan tesisi için tüm hayırseverlerden yardım beklenmekte.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca şunları söyledi;” İlçemizde önemli bir boşluğu dolduracak olan şefkat evinin temeli atıldı ve çalışmalar devam etmekte. Hayırsever vatandaşlarımızın maddi ve manevi destekleri ile yapılacak olan bu tesisin en kısa zamanda bitirilmesi temennimizdir. İlçe halkımızın ve hayırsever tüm yurttaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz” dedi.



Yardımlar için, Şefkat Evi Banka Hesap Numaraları

1.Çubuk Ziraat Bankası Şubesi 14031985-5001

2. Çubuk Akbank Şubesi 52142-7

3. Çubuk İş Bankası Şubesi 322689

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum