Çubuk Protokolü İftarda Biraraya Geldi

Çubuk Protokolü İftarda Biraraya Geldi

Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, ilçe protokolü bir araya geldi.

Kır sofrasında düzenlenen yemeğe, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Şener Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Doğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak, Çubuk Müftüsü Ali Canbolat, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, MHP İlçe Başkanı Recep Öz, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Mahalle ve Köy Muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanayici ve iş adamları, esnaf oda başkanları, AK Parti İlçe Yöneticileri ile Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ""Ramazan. birlik ve beraberlik, dayanışma ve kaynaşmanın en üst seviyede yaşandığı bir aydır. Bu birlik ve beraberliğimiz ilçemiz için çok önemlidir"" dedi.

Bu yıl 5"incisi düzenlenecek olan Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali hakkında da bilgi veren Başkan Özden, "" Doğal güzelliği ve zengin ekonomik değerleri ile Ankara"nın parlayan yıldızı olmaya namzet ilçemizin tarihi, kültürel, ekonomik değerlerini, ülkemiz ve dünya arenasında duyurmak, tanıtmak için festival düzenliyoruz. Dört gün sürecek festivalimizde kültürel, sosyal, sanatsal etkinliklerin yanı sıra aynı zamanda ticari ve ekonomik kazanımlar sağlanmaktadır. Ulusal ve yerel kültürel aktivitelerin yaşandığı festivalimizde 7 den 77 ye herkes sosyoekonomik anlamda faydalanmaktadır. Festivalde her kesin desteğine ihtiyacımız var"" şeklinde konuşarak birlik beraberliğin simgesi iftar yemeğine katıldıkları için herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.