ÇUBUK PLATFORMU’NDAN ÖĞRETMENE “HEMŞERİLİK BERATI”

ÇUBUK PLATFORMU’NDAN ÖĞRETMENE “HEMŞERİLİK BERATI”

Çubuk Platformu Derneği, İlçemizde 18 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Ankara’da bir okula tayin olan Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mehtap Tat’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı; ‘Çubuk Hemşerilik Beratı’ ve ‘Hizmet Plaket’i verdi.

                                        Şuayip YAMAN

Çubuk Platformu Derneği, İlçemizde 18 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Ankara’da bir okula tayin olan Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mehtap Tat’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı; ‘Çubuk Hemşerilik Beratı’ ve ‘Hizmet Plaket’i verdi.

Çubuk Platformu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Yaman, Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mehtap Tat’a, “Çubuk Hemşerilik Beratı” ve “Hizmet Plaketi” verdi.

Şuayip Yaman yaptığı açıklmada, Çubuk Artık Sahipsiz Değil” sloganımız ışığında ilçemizde ve özellikle Ticaret Meslek Lisesi’nde 18 yıllık süre içerisinde öğrencilerimize sahip çıkarak, velilerimizle hoşgörü ve güven ortamı yaratarak vermiş olduğunuz başarılı hizmetlerinizden dolayı şükranlarımızı sunarız. Yaptığınız hizmetler Çubuk Halkı tarafından da takdirle karşılanmıştır. Bu vesile ile şahsınıza “Çubuk Hemşerilik Beratı” ve “Hizmet Plaketi” verilmesi yönetim kurulumuzun” 05.06.2014 tarihli kararı ile uygun görülmüştür. Yeni görev yerinizde ve hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

 

İlçemize dışarıdan gelen öğretmenler sadece Mehtap Tat öğretmenle sınırlı değil. O’nun gibi ilçemize daha fazla hatta 20-22 yıl hizmet veren öğretmenlerimiz fazlasıyla mevcut. Bu vesile ile onlara da ilçeye vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü bir insanın doğup, büyümediği bir kente hizmet vermesi takdire şayan bir harekettir ” dedi.

berat2.jpg

Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Müslüm Demir yaptığı konuşmada, “Dışarıdan gelip de İlçemize hizmet veren öğretmenlerin sayısı tabii ki fazladır.

 

Öncelikle Çubuk Platformu Yönetim Kurulu’na, hak eden birisine plaket verdiği için bu onurlu davranışından dolayı kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Ülkemiz adeta göstermelik plaketleri alma ve verme ülkesi. 30 yıla yakın hizmet süremde ilk defa Çubuk’ta hizmetlerinden dolayı, gerçekten övgüyü hak eden bir öğretmen arkadaşımıza plaket verilmesi beni oldukça memnun etti. 

 

Çubuk’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Mehtap Tat öğretmenimize ve Çubuk Platformu’nun bu yerinde hareketini takdirle karşılıyor ve teşekkür ediyorum”

berat1.jpg

“Hizmet Plaketi” ve ‘Hemşerilik Beratı’nı Çubuk Platformu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Yaman’ın elinden alan Öğretmen Mehtap Tat en son görev yaptığı, Ticaret Meslek Lisesi’nde düzenlenen törende yaptığı anlamlı, bir kadar da duygulu konuşmada, “Böyle bir hareketten dolayı onur duydum, gurur duydum, şeref duydum.

 

‘Hizmet Plaketi’nin yanı sıra bir de “Çubuk Hemşerilik Beratı” almak beni son derece memnun etti. Çubuk’ta çok dostum, kardeşim ve ağabeyim var. Çubuklular her zaman gönül kapılarını bana sonsuza kadar açtılar.  Bunlar çok özel şeyler. Çok mutluyum. Çubuk Platformu’na tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Anlatılamaz bir duygu.. Kelimelerle ifade edilemeyecek derecede memnunum.

 

18 yıl Ankara’dan gelip gittim. Bir defa olsun “of” demedim. Buradaki dostluk ve arkadaşlık hisleri çok farklı . Birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Benim nazımı çektiler.

 

Burada olgunlaştım. Öğretmenliğe çubuk’ta başladım. Burada öğretmen oldum. Burada emekli olmak isterdim. Ama şartlar benim buradan gitmemi sağladı. Yoksa buradan emekli olmak isterdim” dedi.

 

Öğretmen Mehtap Tat ilçemizde sırasıyla; Aşağı Çavundur İlkokulu, Barbaros İlköğretim Okulu, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu, Mesleki Eğitim (Çıraklık) Okulu ve Ticaret Meslek Lisesi’nde görev yaptı.

berat4.jpgberat3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum