ÇUBUK OVASI YÖRESEL ÜRÜNLER ŞARKÜTERİ İKİNCİ ŞUBESİ’Nİ AÇTI...

ÇUBUK OVASI YÖRESEL ÜRÜNLER ŞARKÜTERİ İKİNCİ ŞUBESİ’Nİ AÇTI...

Çubuk Ovası Yöresel Ürünler Şarküteri’nin İkinci Şubesi Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No: 2/9 Çubuk/ANKARA adresinde hizmete girdi.

 Şuayip YAMAN

 

Çubuk Ovası Yöresel Ürünler Şarküteri’nin İkinci Şubesi; Kahvaltılık Çeşitleri, Manav ve Kasap Reyonları ile birlikte Cengiz Topel Caddesi’nde hizmete girdi.

 

Şarküteri’de; Peynir, zeytin çeşitleri, taze günlük kaymak, özel köy yumurtaları, tere yağ, bal, pekmez ve doğal reçel çeşitleriyle kahvaltı sofraları Çubuk halkının sofralarını şenlendirecek.

 

İmam Ali Osman Vurucu tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ardından dua okundu.

 

Halkın yoğun ilgi gösterdiği ‘Çubuk Ovası Yöresel Ürünler Şarküteri’nin açılış kurdelesi, Raşit Burkay Özgün-Burak Özgün kardeşlerin babaları Av. Ömer Nihat Özgün tarafından kesildi.

 

“Çubuk Ovası Yöresel Ürünler Şarküteri Hizmete Girdi”
 

Çubuk Ovası Yöresel Ürünler Şarküteri’nin ortaklarından Raşit Burkay Özgün; “Şarküterimiz; Kahvaltılık çeşitleri, Manav ve Kasap Reyonları ile birlikte Cengiz Topel Caddesi’nde Çubuk halkımızın hizmetine girdi.

 

Şarküterimizde; peynir, zeytin, taze günlük kaymak, özel köy yumurtaları, tereyağ, bal, pekmez ve doğal reçel çeşitlerimizle kahvaltı sofralarınızı şenlendiriyoruz.


Türkiye’nin dört bir yanında getirilen organik ürünler Çubuklu vatandaşlarımıza Çubuk Ovası Yöresel ürünler Şarküteri’nde sunmanın onur ve gururunu yaşıyoruz.”

 

Şarküteri ortaklarından Raşit Burak Özgün, müşterilere sunulan ürünleri tanıtırken geçtiği aşamaları da anlattı.
 

Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Şarküteri ortaklarından Raşit Burkay Özgün, “Gerek şarküteri alanında olsun gerekse müşterilere hizmet anlamında olsun Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Müşterilerimize farklı şeyler sunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Raşit Burkay Özgün, “Biz müşterilerimize doğal ürünler, yöresel ürünler ve sağlıklı ürünler satmayı ilke edindik. Yöresinde kıymetli olan ürünleri, kaynağından getirerek direk müşterililerimize sunmayı hedefledik. En hassas olduğumuz konu ürünlerimiz doğal olmasıdır” dedi.

 

Türkiye’nin dört bir yanında doğal ürünleri getirdiklerini belirten Özgün, Çubuklu vatandaşlara bu ürünleri doğal haliyle sunduklarını belirterek, “Yöresel ürünler şubemizi açmamızdaki amaçlarımızdan birisi de taze ve kaliteli ürünler sunarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak.

 

Çünkü müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli.

 

Kalitesinden ve tazeliğinden ödün vermeden müşterilerimizin de desteği ile şubelerimizde yeniliklere devam edeceğiz.” Dedi.

 

Diğer ortak Burak Özgün  ise, “İlk şubemizi 2018 yılında Yavuz Selim Mah. Atatürk Cad. 49/B Çubuk/ANKARA (Tel: 837 70 77) adresinde hizmete açmıştık.

 

İlk mağazamızda olduğu gibi ikinci mağazamızda da kalite, güler yüzlü hizmet anlayışı ve ürün çeşitliliği ile kentte örnek teşkil etmeye devam edeceğiz.

 

Yeni bir işyeri daha açarak ilçe halkıyla yeni bir mekânda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımıza bizzat gelerek, çiçek göndererek bizleri yalnız bırakmayan protokole ve halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.” 

 

Açılış sonrası konuklar tarafından şarküteri gezildi. Günün anlamına uygun özel fiyatlardan satış yapıldı.

 

Konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Açılışa İlçe Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcıları Lokman Kılıç ve Harun Olmuş ile Belediye Meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Vural Çokcan ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Çubuk İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

 

Şarküteri’yi Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile ziyaret eden İlçe Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, Çubuk Ovası Yöresel Ürünler Şarküteri’nin ilçe halkı ve işletme sahiplerine hayırlı-uğurlu olması dileğinde bulunarak, “Böylesine özel ve güzel işletmelerin açılıyor olması bizi son derece mutlu ediyor. Allah hayırlı ve helal kazançlar versin” temennisinde bulundu.

 

İlçemizde ikinci şubesi açılan “Çubuk Ovası Yöresel Ürünler Şarküteri” müşterilerini bekliyor.  

dscn5670-vert1.jpgdscn5703-vert2.jpgdscn5733-vert3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.