Çubuk OSB'de Alt Yapı Çalışmaları Başladı

Çubuk OSB'de Alt Yapı Çalışmaları Başladı

Çubuk ilçesinde kurulacak, Türkiye'nin ilk hayvancılığa dayalı ihtisas organize sanayi bölgesinde alt yapı çalışmaları başladı.

Çubuk'ta 2006 yılında tüzel kişiliği oluşturulan OSB'nin uzun süren kamulaştırma ve proje aşamalarından sonra, alt yapı inşaatı başladı. Alt yapı ihalesini alan Alptekin İnşaat, OSB'de bir taraftan şantiye kurdu. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, bölgede yapılacak çalışma hakkında firma yetkililerinden teknik bilgi aldı.

Alt yapı çalışmasının yaklaşık 4 yıl sürmesinin planlandığını ifade eden proje sorumlusu Mustafa Özkan, proje kapsamında 21 bin 600 metrekare alanda yol, içme suyu, yağmur suyu, pis su hattı döşeyeceklerini, kanalizasyon ve su deposu yapacaklarını kaydetti. Özden de, OSB'nin ortaklarından birinin de Çubuk Belediyesi olduğunu hatırlatarak, projenin tamamlanmasıyla ilçede daha modern tesislerde hayvancılık yapılacağını bildirdi. Projenin Türkiye açısından önemine değinen Özden, 'Bu projenin ilçemizde hayata geçirilmesi noktasında çok büyük gayretleri ve destekleri olan başta Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanımız sayın Beşir Atalay'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Milletvekilimiz Sayın Salih Kapusuz'a, Ankara Valimiz sayın Alaaddin Yüksel'e ve emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ederim' dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.