Çubuk Müftülüğü İstişare Toplantısı Yapıldı.

Çubuk Müftülüğü İstişare Toplantısı Yapıldı.

Çubuk Müftülüğü personeli yemekli istişare toplantısında biraraya geldi.

Yıldırım Beyazıt Ünivrsitesi Çubuk Yerleşkesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya,İlçe Müftüsü Muharrem Genç, Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında çalışan şube müdürleri, idari personel,Din görevlileri,Kur'an kursu öğreticileri ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk yerleşke koordinatörü Osman Şahbudak katıldı.

Toplantı'nın genel istişare toplantısı olduğunu söyleyen İlçe Müftüsü Muharrem GENÇ, yaptığı konuşmada" Çubuk'un potansiyeli yüksek ve hızla gelişen bir ilçe olduğunu gördüm. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin Çubuk'ta kurulması bunun en büyük kanıtıdır.İlçe Müftülüğü olarak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Merkez Külliyede yapımına başlanacak olan On bin kişilik cami'nin yapımı ve en kısa zamanda hizmete açılması için çalışmalara başladık.İnşaatı devam eden Suffa yatılı Kız Kur'an kursu'nun en kısa zamanda bitirilmesi için çalışmaları hızlandırdık.Yeni Müftülük binamızın tadilatına başladık ve en kısa zamanda hizmete girmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Mevcut Müftülük binamızı da çocuklarımızın eğitimi için 200 öğrencilik kreşe çevirmeyi planlıyoruz, bu yıl içerisinde hizmete girmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Tüm bu çalışmalarımızda siz değerli personelimizin desteğine ve özverisine ihtiyacımız vardır. Bundan sonra hizmetlerimizin takibi ve personelimizin motivasyonunu artırmak için butür toplantılara hız vereceğiz. Bugünkü toplantımıza ev sahipliği yapan Yıldırım Beyazıt Üniveristesi Yönetimine şükranlarımı sunuyorum, siz değerli meslektaşlarıma katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

Yerleşke Koordinatörü Osman Şahbudak ise " Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi olarak böyle güzel bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan onur duyduk.Yerleşkemiz tüm kurumlarımızın toplantılarına ve programlarına ev sahipliği yapmaya herzaman hazırdır. Birbuçuk yıl önce devraldığımız yerleşkeye, buzaman zarfında 6 Milyon'u Ankara Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yaklaşık 8.5 Milyonluk yatırım yapılmıştır.Yerleşkemizde şu anda İki Yüksekokul, Bir Hipoterapi merkezi (Atlı Terapi) Bir Fitoterapi merkezi (Tamamlayıcı Tıp) ve Yaklaşık Bin kişiye hizmet verecek Sosyal tesis vardır.Yerleşkemizde ve Merkez Külliyemizde yatırımlar aratarak devam edecektir"dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında görev yapan Mehmet ERDOĞAN ve Metin ÖZTÜRK'te kısa bir konuşma yaparak, yapılan bu davetten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Düzenlenen program yapılan duanın ardından davetlilere yapılan çay ikramıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.