Çubuk Manzaraları

Çubuk Manzaraları

Çubuk Platformu Dağcılık ve Yürüyüş Kulübünün düzenlediği, Tütünlü Tepesi yürüyüşü, 32 kişinin katılımıyla yapıldı.


Çok yoğun sis altında ve sıfırın altında hava şartlarında gerçekleştirilen yürüyüş, gidiş –dönüş olarak 3 saat sürdü. Üç yürüyüşçü yoğun sis sebebiyle kafileyle bağlantısı kesildi ve Yukarı Emirlerden Çubuğa geri döndüler.

Tütünlü zirvesinden, Miğre, Aydos, Aktepe, İdris Dağı ve Elmadağdan başka hiçbir şey gözükmüyordu. Çünki, 1200 metre altındaki tüm bölge yere inmiş bulutlarla ve sislerle kaplanmıştı. Ama Çubuğu çevreleyen dağ zirveleri güneşli ve berrak izlenmekteydi. Elmadağ ve Aydos karlarla kaplıydı.

Büyülü manzarayı 1416 metrelik zirveden mutlulukla izleyen yürüyüş kafilesi, Tütünlü Tepe"sine 500 adet meşe palamutu dikerek, baharda bu zirvede buluşmak üzere dönüş yoluna koyuldular.

Yürüyüşe katılanlar: tuncay acehan, yaşar ölmez, muharrem taş, adnan koyuncu, mehmet özbay,hasan sayan, muhittin sayan, müslüm hanedan, fazlı bek, kadir asma, mehmet arıcı, mehmet saat, çetin sümer, mustafa çoban, halis aksoy, m.ali yaşar, h.hüseyin öcal, tarık sezai karatepe, hayati kolsuz, harun yılmaz, kadir özkan, ahmet çetin, burak toper, sinan çetin, burak özbaş, bekircan yazıcı, ahmet dakkak,uğur mangal, m,ali kıymet, osman yüce,

İşte, Tütünlü Tepesi zirvesinden harika Çubuk manzaraları =

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum