Çubuk Lojistik Merkezine Kavuşuyor

Çubuk Lojistik Merkezine Kavuşuyor

Çubuk Belediyesi tarafından ihalesi geçtiğimiz ay yapılan belediye lojistik merkezi inşaatının temeli atıldı.

Çubuk Belediyesi tarafından ihalesi geçtiğimiz ay yapılan belediye lojistik merkezi inşaatının temeli atıldı.

-7 Milyon 187 Bin TL’lik Yatım Başladı

Çubuk Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde 7 milyon 187 bin TL’ye mal olacak lojistik merkezinin temelini attı. Kısa sürede tamamlanması planlanan lojistik binasında fen işleri, destek hizmetleri, sağlık işleri, park ve bahçeler, temizlik işleri ile araç bakım atölyeleri yer alacak.

Çubuk Belediyesinin hizmet birimlerinin yıllardır dağınık yerlerde hizmet yürüttüğünü dile getiren Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, yapılacak yatırımla artık belediyenin ilçeye yakışır bir lojistik merkezin kavuşacağını söyledi.

-Çubuk’ta Yatırımlar Start Verdi

İnşaatına başlanılan lojistik merkezinin toplam 10 bin metrekarelik alana sahip olacağını vurgulayan  Başkan Acehan, “Lojistik merkezimizin temeli atılarak Çubuk’ta önemli yatırımların startını vermiş olduk” dedi.

Merkezde idari birimlerin zeminle birlikte 3 kat olduğunu ifade eden Başkan Acehan, proje hakkında şu bilgili verdi:

“İnşaat ilçemiz Atatürk Mahallesi’nde 963 Ada 3 Parsel üzerinde bulunuyor. Yapılacak merkezin 2 bin 687 metrekaresi idari bina, 2 bin 489 metrekaresi depo olmak üzere toplamda 5 bin 177 metrekare inşaat alanından oluşmakta. Ayrıca projede 4 bin 111 metrekare peyzaj alanı ve açık otopark bulunmaktadır. Merkezin idari bina içerisinde Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Sağlık İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlükleri’ne ait olmak üzere teknik ve idari ofisler ile mutfak, yemekhane, kafeterya ve mescit olmak üzere ortak kullanım alanları yer almaktadır. Merkezde depo alanında ise boya, kaynak, yıkama-yağlama, oto lastik, marangozhane, oto kaporta olmak üzere atölyeler, tamirhaneler ve depolar yer almaktadır. Yaklaşık 7 milyon 187 bin TL’ye mal olacak proje 400 günde teslim edilecek. Lojistik merkezimiz ilçemize ve belediyemize hayırlı uğurlu olsun.”

      2cubuk-lojistik-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.