Çubuk Lisesi Öğrencilerinden Kermes

Çubuk Lisesi Öğrencilerinden Kermes

Çubuk Lisesi öğrencileri, maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin, tiyatro ve sinemaya gidebilmeleri için kermes düzenlediler.

Açılışı Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Okul Müdürü Ahmet Tuncay ve Okul Aile Birliği başkanı Selahattin Koç tarafından yapılan kermesten elde edilecek gelirle, maddi durumları iyi olmayan öğrenciler, sinema ve tiyatroya götürülecek.
 
Özden, okulun koridorunda düzenlenen kermesin açılışında, öğrencileri tebrik ederek, "Bu yaşlarda, bu çağda sosyal yardımlaşmanın tadına varan evlatlarımız inşallah ileriki dönemlerde de bunu artırarak devam ettirirler. Yaptıklarıyla diğer arkadaşlarına da örnek olurlar. Ben bu etkinliği katkı sağlayan okul müdürümüze, okul aile birliği başkanına, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.
 
Açılışın ardından stantları gezen Özden, öğrencilerle sohbet etti ve satılan ürünlerden aldı.
Sosyal Yardımlaşma Kulübü Öğretmeni Esma Ay, kermesi fakir öğrencilerin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için açtıklarını belirterek, "İnanın Ankara'ya gitmeyen öğrencilerimiz var. Yanı başımızdaki Ankara'da sinemaya, tiyatroya veya tarihi ve kültürel yerlerine hiç gitmeyen öğrencilerimiz var. Çok kitap okumak isteyen ancak kitap alamayan öğrencilerimiz var. Biz Sosyal Yardımlaşma Kulübü olarak bu öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarını giderebilmek, onlarında diğer arkadaşları ile bilirlikte sinema, tiyatro gibi yerlere gidebilmelerini sağlamak için bu etkinliği yaptık" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.