Çubuk Kent's Fuar'da

Çubuk Kent's Fuar'da

29.03.2007 tarihinde başlayan ve 4 gün sürecek Kent’s Fuarlarına katılan Çubuk Belediyesi ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuar süresince yöreye has ürünlerin insanlara tattırılacağını belirten yetkililer ilgiden gayet memnun olduklarını dile getirdi

"Kent's Fuarları" ana başlığı altında düzenlenen Belediye Ekipmanları, Kent Mobilyaları, Arıtma, Spor, Flora&Peyzaj ve Emlak fuarı binlerce Belediye Yetkilisi ve sektör temsilcisinin yanı sıra Müteahhitler, Kamu Kurumları, Toplu Konut Yapımcıları, Sanayi kuruluşları, Konaklama Tesisleri, Mühendisler ve daha binlerce sektör den insanlar katılmaktadır. 


İlçeyi tanıtmak için her fırsatı değerlendirmeye çalışan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca fuarda ziyaretçileri kabul etti.

Başkan Tuğluca’nın ziyaretçilerin arasında birçok belediye başkanı, başkan yardımcıları, bürokratlar ve Esder Başkanı Mehmet Çelikus ile Akson Genel Müdürü Mehmet Coşkun vardı. Ziyaretçilerle uzun süre sohbet eden Başkan Tuğluca basın mensuplarına şunları söyledi; “ Sizlerinde bildiği üzere bir yöreyi cazibe merkezi yapa bilmek için, yöreyi ve ürünlerini insanlara tanıtmak gerekmektedir. İnsanlar bilmedikleri veya tanımadıkları yere gitmezler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum