Çubuk Kent Konseyi’nden ‘Saklama Bağışla! Her gönülden Bir Kitap’ kampanyası

Çubuk Kent Konseyi’nden ‘Saklama Bağışla! Her gönülden Bir Kitap’ kampanyası

Çubuk Kent Konseyi tarafından ‘Saklama Bağışla! Her Gönüllüden Bir Kitap’ sloganıyla, kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Çubuk Kent Konseyi tarafından kitap toplama kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında isteyen herkes hafta içi mesai saatleri içerisinde Çubuk Kent Konseyi Çalışma Ofisine kitap bağışında bulunabileceği belirtilirken, toplanacak kitaplar okumak isteyenlere verilebileceği gibi, kitap ihtiyacı olan okullara da bağışlanacağı bildirildi.  

Başlattıkları kampanyanın Eylül ayı sonuna kadar devam edeceğini söyleyen Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt,  ‘Eski kitaplarınız onları okumayanlar için yenidir’ düşüncesiyle kampanyanın başlatıldığını anlattı.  

-Kitaplarınız tozlu raflarda kalmasın

Halkın okumuş olduğu kitapların Çubuk Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kadın Meclisi ve Çocuk Meclisleri aracılığıyla ihtiyacı olanlara ulaştırabilmek için kitap toplanacağını vurgulayan Tekaüt,’’Saklama bağışla diyerek kitap toplama kampanyası başlattık ve halkın sevindirici bir şekilde ilgisi ve takdiriyle karşılaştık. Bu kampanyaya Eylül ayına kadar devam etmeyi düşünüyoruz.  Çocuk ve gençlerimizi okumaya yönlendirmek amacıyla planlanan bu kampanyayı kent konseyi olarak çok önemsiyoruz. Sorumluluk sahibi tüm ilçe halkının bu kampanyaya destek vermesini istiyoruz. Kitaplar tozlu raflarda kalması, ihtiyacı olanlara ulaştıralım’’ dedi. 

Kampanya ile ilçede okumak okutmak adına önemli bir adım atılacağını ifade eden Çubuk Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanvekili Ferdi Resim’de, ‘ulaşılmamış, okunmamış her kitap başkaları için yenidir’ diyerek, bu anlamda başlattıkları kampanyaya halktan destek beklediklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.