ÇUBUK KENT KONSEYİ’NDEN KAYMAKAM ŞAHİN’E ZİYARET

ÇUBUK KENT KONSEYİ’NDEN KAYMAKAM ŞAHİN’E ZİYARET

Çubuk Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Kaymakam Cemal Şahin’i ziyaret etti.

Çubuk Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Kaymakam Cemal Şahin’i ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt ve beraberindeki heyet Kaymakam Şahin’i, makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

2img_4697.jpgSamimi bir ortamda geçen ziyarette Kent Konseyi çalışmaları ile kent konseyinin vizyon ve misyonunu anlatan Tekaüt, hedeflerinin ilçede birlik ve beraberliği sağlayarak yaşadıkları şehir için herkesin müşterek bir akılla hareket etmelerini sağlamak olduğunu söyledi.  

Çubuk için fikri, projesi, düşüncesi olan herkesi kent konseyinin çalışma gruplarına beklediklerini kaydeden Tekaüt, “Biz ulaşabildiğimiz herkesi, her kurumu kent konseyine davet ettik. Ulaşamadıklarımız varsa buradan sesleniyoruz, ilçesini seven, yaşadığı mekana katkı vermek isteyen, bu topraklarda yaşamış veya yaşamaya devam eden herkesi ırk, renk ve inanç olarak ayırt etmeden kent konseyine davet ediyoruz” dedi.

Tüm kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmak istediklerini aktaran Tekaüt, “Biz kendimizi hiçbir kurum ve kuruluşun üzerinde bir kuruluş olarak görmüyoruz ve hiçbir kuruluşun da alt kurumu da değiliz.  Biz her kurum ve kuruluşa aynı mesafede ve her kurumla ortak çalışmalar yapacak, öneri ve istekler iletecek, ilçenin ortak sesi olacak bir kuruluşuz. İnşallah ilçede yaşayan herkesin ve özellikle ilçe yöneticilerimizin destek ve katkıları ile örnek bir kent konseyi oluruz” diye konuştu.

Kaymakam Şahin de, bir süre önce gerçekleştirilen seçimle oluşan yeni kent konseyi yürütme kurulunun ilgi ve hizmet alanına girecek konularda güzel çalışmalar yapacağına inandığını söyledi.

Kent konseyinin ilçede ilk defa bu kadar kendini hissettirdiğini gördüğünü kaydeden Kaymakam Şahin,  “Kent Konseylerini, yönetime halkın daha fazla katılımının sağlanması, toplumun geniş kesimlerinin idarenin içinde bulunarak, fikir beyan etmeleri, proje sunmaları, bölgesinin kalkınması ve gelişmesine destek vermeleri açısından önemli buluyorum. Bu anlamda Kaymakamlık ve diğer kurumlar olarak kent konseyinin çalışmalarına elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin tek tek kendilerini tanıttığı ziyarette, kısa ve uzun vadede ilçede neler yapılabileceği konusunda da sohbet yapıldı.

2img_4735.jpgZiyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.   

Ziyarete Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, Başkan Yardımcıları Ercan Yerli, Şuayip Yaman, Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Yiğiner, Yürütme Kurulu Üyeleri Burhan Şan, Zekeriya Erdoğmuş, Zeki Avan, Abdullah Eser, Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Soba, Onur Meclisi’nden Mehmet Saat, Çocuk Meclisi Başkanı Gürben Günenç ve yürütme kurulu üyeleri katıldı.

2img_4699.jpg2img_4707.jpg2img_4708.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum