Çubuk Kent Konseyi Onur Meclisi toplandı

Çubuk Kent Konseyi Onur Meclisi toplandı

- Meclis Başkanı Saat: - "Yaptığımız projelerle yöneticilerimize tavsiyede bulunuruz. Bizim işimiz budur. Yoksa kimsenin ne işine talibiz ne de işini yapma gibi bir isteğimiz var"

Çubuk Kent Konseyi Onur Meclisi Başkanı Mehmet Saat, "Yaptığımız projelerle yöneticilerimize tavsiyede bulunuruz. Bizim işimiz budur. Yoksa kimsenin ne işine talibiz ne de işini yapma gibi bir isteğimiz var" dedi.

Çubuk ilçesinin yetiştirdiği önemli bürokrat ve işadamları tarafından oluşturulan Çubuk Kent Konseyi Onur Meclisi, bir lokantada düzenlenen toplantıda, ilçenin sorunları ve yapılması gerekenler üzerinde istişare yaptı.

Meclis Başkanı Saat, toplantıda yaptığı konuşmada, geçmişte yapılan hatalara takılıp kalınmaması gerektiğini vurgulayarak, ilçenin en az 50 yıllık geleceğine yönelik planların yapılması gerektiğini belirtti.

İlçedeki tüm kamu ve kurumların artık günü birlik yaşamaması gerektiğine işaret eden Saat, "Çubuk'un ufkunu ve önünü açmak bizim gibi düşünce platformlarının işi olmalıdır. Bu nedenle bugünden itibaren projemizi hazırlamaya başladık" dedi.

Saat, Kaymakam'ın ya da belediye başkanının karşısında olmadıklarını vurgulayarak, tüm yöneticilerin yüzde 100 yanında olduklarını ifade etti.

Yöneticilerin yaptığı yanlışları da doğruları da söyleyeceklerini vurgulayan Saat, "Yaptığımız projelerle yöneticilerimize tavsiyede bulunuruz. Bizim işimiz budur. Yoksa kimsenin ne işine talibiz ne de işini yapma gibi bir isteğimiz var. Biz yerimizi biliyoruz, haddimizi de biliyoruz" diye konuştu.

Saat, bundan sonraki toplantılara Kaymakam ve belediye başkanının da davet edileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara-haber/cubuk-kent-konseyi-onur-meclisi-toplantis-1464837/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum