Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Toplandı

Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Toplandı

Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk toplantısını yoğun katılım ile gerçekleştirdi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilk toplantısına Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt’ün yanı sıra Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri de katıldı.

kent-konseyi1-001.jpg

Toplantıda konuşan Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, konseyin tüm organları ve çalışma gruplarıyla toplumu ilgilendiren birçok konuda faaliyetlerini sürdüreceklerini belirterek, kadın meclisi üyelerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.  Tekaüt, toplantıda yaptığı konuşmanın devamında, meclisin amacı, kapsamı ve mevzuattan doğan yapısal özelliklerini de anlattı.

kent-konseyi2-001.jpg

Görev Bölümü Yapıldı

Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinden Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcılarından Ercan Arslan tarafından belirlenen 30 Kadın Meclisi üyelerinden 25’inin katıldığı ilk toplantıda yapılan açık oylama usulü seçimde meclis başkanı, başkan yardımcıları ve sekreterler belirlendi. Oy birliği ile alan karar ile Meclis Başkanı Çiğdem Karadağ Soba, başkan yardımcılıklarına Berna Küçük, Şerife Mertoğlu ve Hatice Erdoğan, sekreterliklere Leman Esre, Merve Demir ve Sevil Çemen seçildi.

kent-konseyi3.jpg

Toplantıda, Kadın Meclisi'nin faaliyet alanları, toplum yararına gerçekleştirilecek olan programların şekli ve içeriği konularında da fikir alışverişleri yapıldı.

Kadın Meclisi üyeleri tarafından kendisine verilen görev nedeniyle teşekkür eden Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karadağ Soba,  Çubuk için başta kadın, aile, yaşam olmak üzere birçok konuda toplumsal farkındalığı oluşturmak için meclis üyeleri ile birlikte faaliyetlerde bulunacaklarına ve kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine söz verdiğini söyledi.

İlçede yaşayan ve ilçe için duyarlı olan tüm kadınları meclislerine beklediklerine ifade eden Soba, " Bu günden itibaren ilçemiz için çalışmalar yapmaya başlayacağız. Beni bu göreve layık gören meclis üyesi arkadaşlarım başta olmak üzere kent konseyi yürütme kurulu üyelerine ve kont konseyi başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah utandırmaz inşallah" diye konuştu.

Toplantının sonunda kadın meclisi üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.  

kent-konseyi4.jpgkent-konseyi6.jpgkent-konseyi7.jpgkent-konseyi8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum