Çubuk Kent Konseyi İhtiyaç Sahibi İnsanları Sevindirdi

Çubuk Kent Konseyi İhtiyaç Sahibi İnsanları Sevindirdi

Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, düzenledikleri kampanya ile topladıkları yeni ve 2’inci el giysileri, ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıyor.

Ramazan ayı boyunca yardıma muhtaç insanlara ulaşmak için çeşitli çalışmalar yapan Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki yardıma muhtaç ailelere giysi yardımında bulundu.

İlçedeki duyarlı vatandaşların da katkılarıyla sıfır ve 2. el kıyafetleri ihtiyaç sahibi kimselere ücretsiz dağıtan Çubuk Kent Konseyi, dar gelirli aileleri ve çocukları bayram öncesi sevindirdi.

Düzenledikleri kampanya için kadın meclisi üyelerine teşekkür eden Çubuk Kent Konseyi Başkanı Dr. İsmail Tekaüt, amaçlarının her ihtiyaç sahibi insana ulaşmak olduğunu anlattı.

Duyarlı Çubuk halkını kampanyaya katkı vermeye davet eden Tekaüt, şunları söyledi:

“Dar gelirli, ihtiyaç sahibi aileler için böyle bir projenin başlatılması, önemli bir ihtiyacı kent konseyimiz öncülük etmiş oldu.  Arkadaşlarımız hem ikinci el hem de sıfır kıyafetleri vatandaşlarımıza, onları rencide etmeden, insani ve İslami ölçülerde ulaştırmaya çalışıyorlar. Bütün duyarlı vatandaşlarımızı, hemşehrilerimizi kent konseyimizin bu çalışmasına katkı vermeye davet ediyorum.”

Kampanyaya kısa süre önce başladıklarını ve mümkün olduğunca çok sayıda aileye ulaşmaya çalıştıklarını aktaran Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Soba’da, bu kampanyada kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Toplanan malzemelerle yaklaşık 50 aileye bayram öncesi kıyafet yardımı yaptıklarını ve çalışmalarının bayramdan sonra da devam edeceğini söyleyen Soba, “Gerçekten ilçemizde çok ihtiyaç sahibi insan var. Yaptığımız bu çalışma ile onların bir nebze de olsa yaralarına merhem olabildiysek bizlere ne mutlu. Ulaşamadığımız daha yüzlerce aile var. Biz topladığımız yeni ve 2’inci el kıyafetleri kent konseyi odamıza getiriyoruz. Buradan da tespit ettiğimizi ihtiyaç sahibi insanları davet ederek veya buraya gelen dar gelirli insanlar, ayakkabı, kaban, kazak, pantolon, tişört, oyuncak gibi ihtiyaçlarını bir mağazadan alışveriş yaparmışçasına tedarik ediyorlar. Ben buradan tüm ilçe halkımıza seslenmek istiyorum. Kullanmadığınız temiz kıyafetleri, ayakkabıları, çocuklarınızın kullanmadığı oyuncakları ve çocuk arabası gibi ürünleri, okul çantaları ve malzemelerini kent konseyine ulaştırınız” diye konuştu.

kent-konseyi-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum