Çubuk Kent Konseyi Başkanı Tekaüt, terörü lanetledi

Çubuk Kent Konseyi Başkanı Tekaüt, terörü lanetledi

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, son zamanlarda artan terör saldırıları nedeniyle terör olaylarını kınadı.

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, yürütme kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısı ile son zamanlarda artan terör olaylarını kınadı.

Yaşanan olaylarda Türkiye'nin siyasi ve ekonomik istikrarının hedef alındığına dikkat çeken Tekaüt, olayların seçimlerin hemen ardından yaşanmasının da düşündürücü olduğunu ifade ederek, ’’Çubuk Kent Konseyi olarak nereden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyoruz’’ dedi.

Tekaüt, açıklamasında şunlara yer verdi:

’’Daha önce düzenlenen bombalı saldırı ve arkasından Şanlıurfa'da ve Adıyaman'da vatani görev yapan asker ve polislerimizin şehit edilmesi, terör saldırılarında hem sivil halkın, hem de kamu personelinin hedef alındığını işaret etmektedir. Yine önceki gün Muş'un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız da eşi ve kızının yanında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olmuştur. Bu haliyle belirli bir merkezden yönetildiği anlaşılan, ülkemizin birlik ve beraberliği ile siyasi ve ekonomik istikrarını bozmaya yönelik bu canilikler kesinlikle hedefine ulaşamayacaktır. Aziz milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde, sağduyuyla hareket ederek terörün oyununu bir kez daha bozacaktır. Çubuk Kent Konseyi olarak nereden gelirse gelsin, terörün her türlüsünü bir kez daha lanetliyoruz. Türk milletine ve devletine karşı hainlik yapan bütün bölücü terör örgütlerini, iş birlikçilerini ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz. Bu hain saldırıda şehit edilen başta Binbaşı Arslan Kulaksız'a ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine, sevenlerine, Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine de başsağlığı diliyoruz.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.