Çubuk Kaymakamlığından Çu-Ha Projesine Destek

Çubuk Kaymakamlığından Çu-Ha Projesine Destek

Çubuk’un bilinmeyen folklorik değerleri gün yüzüne çıkarmak için Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan, Çubuk'un Hafızası (ÇU-HA) Projesine Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı dan elektronik destek geldi.

           İki hafta önce başlayan ÇU-HA projesine Kaymakam Meftun Dallı"da bir kamera ve iki ses kayıt cihazı ile destek verdi.  İlçenin değerlerini öne çıkarmaya yönelik bir çalışma başlattıklarını ve bu nedenle ilçe yöneticileri tarafından desteklendiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak, şunları kaydetti:"" ÇU-HA projesini ilk düşündüğümüzde bizleri destekleyen Kaymakamımız Meftun Dallı, projenin başlaması ile birlikte elektronik bazı araç ve gereçlerde eksikliğimizi görerek bizlere daha modernlerini almayı istedi. Proje kapsamında yaptığımız ziyaretlerde bizlerinde eksikliğini duyduğumuz daha uzun süre kayıt yapan ve şarj sorunu olmayan araç ve gereçleri ÇU-HA ekibine temin eden sayın kaymakamımıza ekibimiz adına teşekkür ederiz"" dedi

 ÇU-HA ekibini makamında kabul eden  Kaymakam Dallı, ilçeye ve ilçe insanına yapılan her türlü hizmete destek olmaya çalıştıklarını vurgulayarak,""Değerlerimizin gelecek nesillere aktarılması anlamında yapılan çalışmayı önemsiyor ve destekliyoruz"" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.