Çubuk İMDER ilk toplantısını yaptı

Çubuk İMDER ilk toplantısını yaptı

Kaymakamlık binasının karşısında bulunan bir kafeteryada yapılan toplantıya 70’in üzerinde sektör temsilcisi katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Çubuk İMDER Başkanı Uğur Murat Neşeli, şunları söyledi:

“İlçemizdeki inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhitleri bir araya getirmek ve örgütlü bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmek için kurduğumuz derneğimizin ilk toplantısına hepiniz hoş geldiniz. 
Çubuk’ta yeni bir oluşumun ilk müteşebbisleri ve ilk temsilcileri bu değerli hazırun olacak. 
Müteahhitleri bir çatı altında birleştirmek amacıyla kurduğumuz Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği (Çubuk İMDER), inşaat sektörünün sorunlarını daha yakından takip etmek, sorunları ilgili mercilere duyurmak, çözüm noktasında önerilerde bulunmak ve sorunlara ortak istişare ile çözüm üretmeyi hedefliyoruz. 
Sektörde problemler ve sıkıntılar yaşayan inşaatçılar ve müteahhitler tarafından bu sorunlara çözüm bulmak ve sektördeki diğer meslektaşlarla dayanışma halinde çalışmalar yürütmek istiyoruz.

Tüm nu konuda da çok hızlı hareket ediyoruz. Kısa zamanda 100’e yakın üyemiz oldu.

Hedeflerimiz sadece bu kadarda değil elbette; güçlü bir birlik oluşturduktan sonra dernek olarak ‘Daha güzel bir Çubuk’u hayata geçirmek için inşaat sektörü olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaktır. Belediyemiz, kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hepimiz bu güzel ilçemize güzel hizmetler sunmak için çalışacağız. 
Kaliteli inşaatlarıyla, ilçemize has tarihimizle barışık mimari yapılarıyla, çevre ve doğaya dost projeleriyle hepimizin tek hedefi daha güzel bir Çubuk’u hayata geçirmektir.

Sektörle ilgili konularda gerek üyelerimizin gerekse kamuoyunun bilinç ve bilgi düzeyini yükseltmek maksadıyla çeşitli çalışmalar içerisinde olacak derneğimiz, toplum, çevre ve yaşam alanları arasındaki ilişkinin saygılı bir biçimde gelişmesini gerçekleştirmeyi amaçları arasında görmektedir.

İnşaat ve taahhüt sektöründe lokomotif ilçe olmak, ilçede faaliyet gösteren inşaat ve müteahhitlik firmalarını çağın ekonomik ve teknolojik seviyesine ulaştıracak çalışmalar yapmak ve bu çalışmalarla sektörün yurt genelindeki diğer firmalarına yön vermek, onlara yardımcı olmak derneğimizin en önemli kuruluş amaçlarından biridir.

Son yıllarda sektörün zedelenen imajını düzeltmek, kuruluş kanunumuz ve hedeflerimiz doğrultusunda üyelerimize ve hizmet sunduğumuz halkımıza kaliteli hizmet sunmak temel görevimizdir. Bu bağlamda dernek olarak sektördeki kalitenin sürekli geliştirilmesi için üyelerimizin ve personellerimizin eğitim ve motivasyonunun sağlanması ve geliştirilmesinden yanayız.
Yönetim olarak, kendimize iletişime açık ve sürekli gelişmeyi hedef olarak belirledik. Dünyadaki, Türkiye'deki ve ilçemizdeki gelişmeleri yakından takip ederek üyelerimizin menfaatine zamanında ve doğru adımlar atmayı taahhüt ediyoruz.
Bu oluşumun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”
Toplantının sonunda davetliler de sırayla söz alarak istek, talep ve beklentilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.