Çubuk Heyetine Coşkulu Karşılama

Çubuk Heyetine Coşkulu Karşılama

Çubuk‘tan Slovakya‘nın Sabinov Şehrine giden Çubuk Belediye Baskanı Adem Tuğluca, Meclis Üyeleri ve iş adamlarından oluşan heyet aksam üzeri geldikleri Sabinov’da onurlarina düzenlenen birdizi etkinlik ve kokteyle katıldılar.



Çubuk Belediye Başkanı Adem Tugluca ve beraberindeki heyeti Çubuk"tan Sabinova gelen Yavuz Selim İlköğretim Okul Müdürü, Ögrenciler, Sabinov Belediye Baskani ve beraberindeki heyet karsıladılar. Heyet ayaklarının tozuyla kendileri için düzenlenen özel programa katıldılar. Program da Çubuk"tan ve Çubuklulardan Sabinovlulara övgüyle bahseden Sabinov Belediye Baskanı amaçlarının Dünya barışına katkı olduğunu belirtti. Çubuk Belediye Başkanı Adem Tugluca"da Sabinovlulara hitaben yaptıgı konuşmada iki ülke ve şehirler arasında çok önemli gelişmeler saptandıgını belirterek, bu gelişmeler ekonomik, kültürel ve egitim alanlarında artırarak devam edecektir dedi .


Gecede Merve Aydosun Slovak ve Türkçe söylediği şarkılar izleyiciler tarafından büyük begeni aldı. Çubuk Belediye Başkanı Adem Tugluca ve işadamlarından Sabri Koca ile Hasan Şan tarafından ayrı ayrı tebrik alan Merve Aydos uzun süre ayakta alkışlandı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum