Çubuk her geçen yıl hızla büyüyor

Çubuk her geçen yıl hızla büyüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek Çubuk’un her geçen gün büyüdüğünü belirtti, “Bunlara paralel olarak yapılan yatırımlar da büyüyor. Çubuk için tasarladığımız, hedeflediğimiz birçok şeyi adım adım gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Çubuk ilçesini ziyaret eden İpek, Belediye Başkanı Lokman Özden"den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçede bulunan sanayi sitesinde esnafları da ziyaret eden İpek, ilçenin sekiz sene önceki halinden çok daha ileride olduğunu ve her yıl yeni yatırımlar yapıldığını söyledi.

İlçenin giderek büyüdüğünü belirten İpek, “Çubuk"un nüfusu ve ekonomisi her geçen gün büyüyor. Bunlara paralel olarak yapılan yatırımlar da büyüyor. Çubuk için tasarladığımız, hedeflediğimiz birçok şeyi adım adım gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu sekiz sene zarfında zaman hep Çubuk"un lehine işledi. Çubuk-Ankara arası yapılan yeni yol, yeni hastane binası, yeni emniyet müdürlüğü binası yapılan yatırımlardan bir kaçı” dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"in ilçeye yatırımların getirilmesi konusunda çok büyük çabaları olduğunu vurgulayan İpek, ilçeye kurulması düşünülen üniversite için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
İpek, Melikşah Termal Tesislerinin de belediyeye devredilmesi konusunda inceleme yapacaklarını da kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum