Çubuk halk otobüsünde bıçaklı kavga: 1 yaralı

Çubuk halk otobüsünde bıçaklı kavga: 1 yaralı

Çubuk halk otobüsünde çıkan yüksek sesle konuşma kavgası sonrası 1 kişi bıçakla yaralandı.

Ankara - Çubuk arasında yolcu taşımacılığı yapan bir halk otobüsünde yüksek sesle konuşma kavgası çıktı. Çıkan kavgada bıçaklar çekildi ve bir kişi bıçak darbesi ile yaralandı. 


Elde edilen bilgilere göre Ankara-Çubuk arasında sefer yapan 06 CCF 01 plakalı özel halk otobüsün seyir halindeyken  F.Ç. adlı yolcu (30) oturduğu yerde T.Ç. (19), E.D. (17) ve H.T'ye (18) yüksek sesle konuşmalarından dolayı rahatsız olduğunu belirterek, onları uyardı. 

Bu uyarı üzerine,  F.Ç. ile T.Ç, E.D. ve H.T. arasında yüksek sesle konuşma tartışması başladı.  Tartışmanın büyümesi üzerine T.Ç. yanında taşıdığı sustalı olarak tabir edilen bıçakla F.Ç'yi karın bölgesinden bıçaklayarak yaraldı. Halk Otobüsü sürücüsü, aracı sağa çekerek kapıları açtı ve olay yerine polis ile sağlık ekipleri çağrıldı.

F.Ç, buradaki ilk müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişiden T.Ç. ve H.T. tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum