Çubuk Halil İbrahim Sofrası’ndan Teşekkürler

Çubuk Halil İbrahim Sofrası’ndan Teşekkürler

Çubuk Halil İbrahim Sofrası’ndan Teşekkürler

Sayın Müşterilerimiz,

Çubuk Halil İbrahim Sofrası olarak ilçemize sunduğumuz lezzet dalga dalga yayılıyor, sadece birkaç ay önce başladığımız lezzet sektöründe bugün itibariyle tüm ilçe geneline verdiğimiz hizmetle devam ediyoruz.

Artık kaliteli, lezzetli ve ekonomik damak tatlarını Çubuk’tan uzak yerlerde aramanıza gerek yok, Ankara’da ve başka illerde aradığınız geleneksel lezzetleri siz değerli müşterilerimize tattırma kararlılığımız bundan sonrada devam edecek.

Ramazan ayı boyunca yapmış olduğumuz iftar özel programlara ilgi gerçekten çok büyük oldu, bunun için sizlere müteşekkiriz.  Ramazan döneminde özellikle iftar sofrasında yüzde 100 bir dolulukla hizmet verdik. Hatta önceden rezervasyon yaptırmayan müşterilerimize hizmet verememenin mahcupluğunu yaşadık. Bu anlamda hız kesmeden Ramazan döneminde yapmış olduğumuz kampanyanın bir benzerini önümüzdeki aylarda da davam ettiriyoruz ve özellikle aileleri sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerine davet ediyoruz.

Bu vesile ile Çubuk Halil İbrahim Sofrası olarak tüm ilçe halkımızın ve müşterilerimizin Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyoruz…

Erdoğan Bezci

Çubuk Halil İbrahim Sofrası

Rezervasyon: 0312 837 55 60

halil01.jpghalil02.jpghalil03.jpghalil04.jpghalil05.jpghalil06.jpghalil07.jpghalil08.jpghalil09.jpghalil10.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.