Çubuk Haber Bir  Numara

Çubuk Haber Bir Numara

Çubuk’ta yaşanan gelişmeleri sıcağı sıcağına Çubuk Halkına sunan Çubuk Haber, yerel medyacılık ta Çubuk’ta bir numara olmaya devam ediyor.

 Çubuk Haber, yerel medyacılıkta, Çubuk"ta bir numara olmaya devam ediyor.

Günlük tıklanma sayısının 26.962 seviyelerine çıkması bunun en büyük göstergesi. Binlerce insanın ziyaret ettiği www.cubukhaber.com sitesi gün geçtikçe büyük bir ivme ile yükselmeye  devam ediyor.

 

 Şüphesiz  bunda en büyük katkı  Çubuk Haber okurlarının desteğidir. Çubuk Haber olarak tüm okurlarımıza teşekkürü  bir borç biliriz.

 Çubuk Haber, Çubuk"un en çok okunan ve takip edilen haber sitesi olmasından dolayı, gün içerisinde pek çok insana ulaşarak gündemdeki  bir çok olaydan haber vermektedir.

 

Çubuk Haber  ailesi www.cubukhaber.com   haber sitesinin yanında www.cubukrehberi.com iş rehberi sitesi ile de Çubuk halkına hizmet vermektedir.

 

www.cubukrehberi.com iş rehberinde firmalarımız tanıtılmakta olup, sadece yerel bir tanıtımla kalmayarak  Türkiye"nin bir çok bölgesine ürün ve hizmet tanıtımı yapılmaktadır.

 

Tanıtımı yapılan birçok firma, ürünlerini  Türkiye"nin ve dünyanın bir çok ülkesine pazarlama imkanı bulmaktadır.

 

Çubuk Rehberi, günlük 1.091 ziyaretçi sayısına ulaşmıştır. Gün geçtikçe ziyaretçi sayısı hızla artan Çubuk Rehberi, siz değerli Çubuk halkına hizmet vermeye devam edecektir.

 

Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı, tüm okurlarımıza teşekkürü bir borç biliriz….

                                                                               

 

 Çubuk Haber Ailesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum