ÇUBUK GİRİŞİMCİLER VE İŞADAMLARI DERNEĞİ KURULDU

ÇUBUK GİRİŞİMCİLER VE İŞADAMLARI DERNEĞİ KURULDU

Çubuk'ta bir dernek daha faaliyete geçti. Kurucu Başkanlığını Yasin Özen'in yaptığı dernek hem Çubuklu iş adamlarını kapsıyor, hem de genel manada girişimcilere destek vermeyi hedefliyor.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan dernek Başkanı Yasin Özen şunları söyledi: "Derneğimizi kurmaktaki maksadımızın temelini Ankara ve ilçe merkezinde Çubuklu hemşerilerimizin birlik, beraberlik ve dayanışmalarını sağlamak olacaktır. Özellikle okuyan gençlerimize sahip çıkmak, ilçemizin kültürünü, tarihini, doğasını tanıtmak, verimlilik ve üretim yapmak isteyen hemşerilerimize destek vermek çalışma alanlarımızın temel noktasını teşkil edecektir.

28409.jpg

Bütün bunları yapabilmek için elbette bazı bilimsel çalışmalar yapmak zorundayız. Bunların başında da egitim semirleri düzenlemektir. Bir başka görevimiz de yediden yetmişe ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaşmak, onlara maddi ve manevi destek vermek olacaktır. Ankara'nın doğa harikası ilçemiz Çubuk'un gençleri özellikle hedef kitlemiz olacaktır. Geleceğin nesillerini yetiştirmek, onların her bakımdan en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Özellikle de aralarında birlik-beraberliğin sağlanması, hemşericilik bilincinin aşılanması, tarihine, kültürüne ve ebeveynine sahip çıkmak, Müslüman _Türk ahlak ve adabı ile yetişmelerini sağlamak, okumalarını, iyi eğitim almalarına katkı sağlamak belli başlı hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Faaliyetlerimizin ana temalarından birisi de girişimcilerin projelerine destek olmak, işadamlarımızı teknoloji ile bütünleştirmek için bilimsel toplantılar ve eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Bu arada ilçemizde bulunan derneklerle işbirliği içinde olmak, birlikte hareket etmek Çubuklular arasında birlik-beraberliği sağlamak görevlerimizin başında yer alacaktır. Ankara'nınKuzeyinde parlayan bir yıldız konumundaki Çubuk ilçemizin her bakımdan fevkaladeliğe kavuşması, Çubukluların huzur ve refahı için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnanıyoruz ki, birbik ve dirliğimiz sağlarsak yapamayacağımız hiçbir şey olamaz. Bu anlamda tüm hemşerilerimizi birlik ve beraberliğe davet ediyor, her konuda emirlerinde olmaktan kıvanç duyacağımızı bir görev olarak telakki ediyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.